Its weeekend! Vilken jäkla helg!

Det börjar redan på fredag! Utgång och alkohol! Kommer hem någong gång runt tre tiden lite lätt lagom slirig och sliten=) Jag som inte skulle ut*ler* livet har sina sätt att övertala en!

Lö morgon var som den brukar vara i några års tid:D upp göra mig iordning snabbt så in i tusan och sen klämma in ytterligare 30 minuters extra sömn tack vare snabbheten - yes ni har rätt. lö är arbetsdagar för moi. 5 timmars sömn 7 timmars arbete, med E! och då menar jag inte Ectstacy=) Grymt kul! Iväg för att träffa ekonomerna, blir lite solande, lite slappande innan jag bestämmer mig för att dra hem något intressnatare dök upp och det bär av till Klockartorp på ladugårdsfest! Går en tipsrunda där man låter naturaren bestämma och det slutar med att vi hade kommit sist om inte ekonomen klivit in och avgjort det hela! Well kände sedan att människor vars liv går ut på att sjunga snapsvisor och dricka och däcka i buskar inte var riktigt min grupp så jag drog tillbaka till staden drog till kåren drack öl och cider och började sjunga snapsvisor:D Träffade en trollkonstnär:D Tiden flög förbi, söp nästan bort min cykel och tidigt tidigt idag söndagsmorgon skiner solen och väcker mig och jag masar mig upp lägger mig i solen och somnar förnöjt om och bekräftar missnöjt när jag vaknat att nej jag blev inte brun den här gången heller=(

Hunnit med gym, matlådor, varit förbi arbetet, varit utbildare och upptäckt att det inte var så farligt när man har en bra elev=)

Jag är helt säker på att jag glömt hur mycket som helst men detta är det jag minns :D

so helgen är över och vi välkomnar semester veckan! vi ses i dimman!

Bland svett, skrik, dunkanden, barn och lite blod

finner jag glädjen igen.

För en kväll bestämde jag mig för att än en gång inta hallen - VGF hallen som var mitt hem i ett visst antal år.

Jag lade av en gång i tiden främst för mitt knä och det var med lite missmod jag gick dit igen. Skulle det hålla? En volt senare var det avgjort - nej. Jag slog dock att jag inte kände mig särskilt ledsen, det håller för att springa på och styrketräna med=) Vad som gjorde mig mycket glad var att återupptäcka min kära vän svampen - och då menar jag inte de sakerna man brukar freebasa:D

testaroch går faktiskt ovanligt bra så pass bra att jag faktiskt känner mig sugen igen på att pynta en avgift för att få tillgång till den. För jag skulle vilja bli riktigt riktigt duktig på bygelhäst. Den passar mig perfekt, det går runt runt, det är tungt så in i bomben, det är otroligt mycket teknik och det är en utmaning mig värdig, både fysiskt och psykiskt. Om jag har tur så kommer det komma upp både lite kort och film från det hela... Om jag fortsätter så här är det nog dags för den riktiga väldigt väldigt snart, men det är som sagt mycket om jag kommer orka göra en satsning. För tillfället känns gym bättre.

Nytt arbetserbjudande får se det är under uppbyggnad, sommaren är här och med det alla äventyr och upptåg! Vi ses i sommar! på något av mina jobb säkert haha!

musi ja kalli!

En mästares dag!

På många sätt och vis är alla dagar en glädjens dag, men denna gång tänkte jag vara lite mindre egoistisk och lyfta fram en person som förtjänar lite uppmärksamhet idag, personen är ingen mindre än min älskade syster!

Idag den 28 maj tog hon sin masterexamen i fine arts! Vilket jag egentligen aldrig tvivlat på att hon skulle misslyckas med med tanke på hur extremt skicklig hon är med en pensel! Ända sedan hon var liten visste hon att det var det hon ville bli och därefter har hon betat av skolor på löpande band! Det började med estetiska kurser på högstadiet, fortsatte med estetlinjen på Rudbeck och därefter blev det något eller några år på Västerås Montessoriskola, för att därefter växa ur och börja på några något förberedande år på någon skola jag inte minns för att därefter bli en av de yngsta att bli antagen till Kungliga konstnärshögskolan Stockholm, självklart efter att ha kommit in på alla andra skolorna hon sökt! Välja och vraka varför inte är man en av de bästa så är man! Såklart man får vara lite stolt över storasyster!







Grattis! Lyckan står den djärve bi!

Livet borde levas baklänges!

Det mest orättvisa med livet är att det slutar med döden! Det borde vara precis tvärtom. Man borde dö först, så var det avklarat. Sen bor man på ett ålderdomshem. Man blir utsparkad därifrån för att man är för frisk, hämtar ut pensionen och när man börjar arbeta får man en guldklocka första dagen. Man jobbar i 40 år tills man är ung nog att njuta av ungdomens sorglösa behag. Dricker sprit och partajar och så är det tid för högskolan. Så småningom har man kommit ända till småskolan. Att bli en liten unge och leka utan att behöva ta ansvar. Sedan blir man baby och tillbringar de sista nio månaderna i spa med lyx som centralvärme och matleverans. Sen slutar det hela med en orgasm!
George Constanza, Seinfeld.

läste detta och det fick mig att le helt klart värt att publiceras här med andra ord!

Med det så kom det fram ett tips också om Benjamin Buttons liv. Nyligen gjord 2008 med Brad Pitt ska visst också vara bra! Sevärd!


vad som nästan får människor utslängda från pubar och barer

Jag åkte till storstaden Mora där träffa jag stans största - flicka. En flicka för kärlek och solsken och sång, för kärlek och solsken och sång. Hon fråga om jag ville titta på hennes förtjusande - våning. En våning för kärlek och solsken och sång, för kärlek och solsken och sång. Hon bjöd mig på kaffe och tårta, och vi blev så helvetes - mätta. Mätta på kärlek och solsken och sång, på kärlek och solsken och sång. Sen bjöd hon på päron och hummer, och jag tog ett stort saftigt - päron. Ett päron för kärlek och solsken och sång, för kärlek och solsken och sång. På kvällen när jag hemåt lunka jag stanna i porten och - rökte., En rök för kärlek och solsken och sång, för kärlek och solsken och sång. Pling plong!

Ego boost.

Tack för en mycket givande gårdagskväll och natt Mr L. Alltid lika givande diskussioner:D

Kul att någon också ska plugga:D haha mer lika än vad vi tror kanske och ominte annat så sägs det ju att man blir som man umgås! hur kan det här bli fel?=)!

Ny kurs sökt! nu blir det hårdkörning! men dt känns riktigt grymt! något jag velat göra väldigt väldigt länge!

Så nu börjar framtiden ta lite form. Köra som porrstjärna i 3 år haha=) Skämt åt sido. Ekonom och kinesiska på det därefter sjukgymnast och därefter lite kompletteringar samtidigt:D  Life is beautiful:D

helt apropå på det så visar det sig att 1.3 hp motsvarar 17.62 i betyg från gymnasiet och med andra ord så är jag smartare än vad jag trott. Vänta bara tills det här stiger mig åt huvudet. My pure awesomeness will blind the world!

Mr L det kommer bli en fantastisk sommar! som alltid lär jag mig av den bäste!
Hur skulle vi kunna misslyckas?!

Styltdax!

Idag var en sådan där härlig dag! tack vare min lathet att inte dra ned persienner vaknade jag av solstrålarna som pockade på att få uppmärksamhet. Bländad av världen och klistret i mina ögon studsade jag upp. Frukost och annat packad väska innan det slog mig: En sådan här vacker morgon kan inte förspillas genom att cykla till skolan! Jag tar mina styltor! Det var ungefär här allting började:D

En gammal och rar tant som tittade förunderligt på mig när jag snörade på mig dem, cyklister som höll på att cykla av cykelvägen, påminner mig om Pekka som kör bil och vägen svänger men inte Pekka=) Bilar som ska ut på motorvägenspåfart men som istället för att öka saktar in farten så bilar bakom börjar tuta tills de inser vad de tittar på. Barn som vinkar och pekar och skriker: Hoppa! hoppa!

Tar jag mig äntligen fram till högskolan där en tjej bokstavligt talat hoppar på mig och börjar spruta ur sig frågor, ungefär som en kulspruta och kulor fast hon använde ord:D Lyckas snöra av mig efter att ha tagit mig upp för en trappa och ser de förunderliga blickarna som kastas på mig, det roliga är dock att vuxna är mer blyga på det sättet att om de märker att man tittar på dem så tittar de bort och såf ort man vänt bort blicken tittar de igen=)

Well har tyvärr ingen bild på min lilla powerwalk svårt att fota sig själv, men kul var det!

dagens låt är: Boppers med goodnight sweetheart

För mer information. www.flipsquad.se eller http://www.hoppstyltor.se/

Behold!



Well en person som tränar måste ju äta:D

Och en person som är miserable måste ju baka, err?! ja det är lite knepigt att förklara... jag gillar att baka, men jag tycker inte om att fika eller äta fikabröd så jag ger helt enkelt bort det eller bjuder bort det. Till mina kära klasskramrater glädje:D

Så vad ska jag med en kvinna till?! Självständig kan båda laga mat och baka! Ha!

Måndag! Idag är det måndag! På ett bra sätt!

Det här har varit en bra dag! Why?! För att solen sken, fåglarna kvittrade, sovmorgon, men framför allt för att min kära bil gick igenom besiktningen utan anmärkning! Vilket gör att den nu fyllt sexton år totalt! Därefter var det tenta och den kändes bra! så drömmen om g/vg lever kvar!

Därefter har jag gymmat. Satt och byggde ihop ett eget litet axel och rygg program som jag ska se vad det blir av när jag är klar med det! Körde sedan ett ryggpass gick bra det går fortare nu och jag kör tyngre med fler reps. Känns otroligt bra att det går framåt där igen! Ska även prova bygga ett program åt en vän och även hjälp en med lite kostråd. Varför skulle jag bli ekonom nu igen?=)

Så mycket som jag tränar och med mitt intresse hade det varit smidigare att göra karriär som porrstjärna. Tyvärr är det väl ungefär som att bli gynekolog;
Det jag lärde mig som trafikutbildare var att trots att vi lever på 2000 talet så vet fortfarande inte alla vad deodorant, tvål och vatten är.

Hursomhaver imorgon är det en ny lång härlig dag i skolan och onsdag, ja då är det HÖKEN! och sen är det sommarlov! eh arbetslov! Det ska bli en kanon sommar! spenderas helst i sällskap av några gymnaster, och alla mina vänner! Veckans avslut gör också att det egentligen är perfekt läge för den bästa sommaren någonsin!


Mindre bra bil eftersom den är upphissad, men det är min lill ängel:D

U win some u learn some.

Well you done done me and you bet I felt it I tried to be chill but you're so hot that I melted I fell right through the cracks Now I'm trying to get back Before the cool done run out I'll be giving it my bestest And nothing's going to stop me but divine intervention I reckon it's again my turn to win some or learn some

Ibland räcker inte ens bästa till, så är det bara.

Inte mycket att göra, fortsätta framåt, ta ett steg, andetag till tills den dag det slutar smärta. Ibland är jag bara rädd att det blir som med mina sjukdomar, smärtan följer en till graven.

Idag är jag så väldigt väldigt trött och det är svårt att se något positivt, men det finns där, det positiva även om det är som mörkast innan gryningen.

Om man kunde leva som man lär... Eternal sunshine. E sa något klokt idag och det är att man väljer. Jag vet att jag väljer, jag vet att jag väljer vara lite ledsen, lite bitter jag kan dock inte kontrollera det... försöker dock.  Kan inte göra mer än mitt bästa.

För tillfället vill jag bara att klumpen, ilskan, ska försvinna. Livet är för kort för att vara arg och bitter.

Mitt försvar är: även solen har sina fläckar, man får akta så det inte blir solförmörkelse bara.

Mer än någonsin vill jag till England och London. Låt mig bli en av de sex.

Det var en bra dag på arbetet, kollegerna är guld som alltid, A var upp en sväng kan inte låta bli att le när jag ser henne och hon sprider en värme som smittar. Röjt upp och städat, pluggat tillsammans med M. Träffa E och surrat med J och M i luren. Det har varit en bra dag överhuvudtaget och genast känns världen lite ljusare och grönare.



99.5

AAAAAAh jag blir så frustrerad!! varför kan folk inte lära sig passa ordentligt!

GRRRRRRRRRRRR

Jag är inte bitter!=)

Jag är övertygad om att jag kan klara 100, men jag kan inte tillgodräkna förrän jag faktiskt verkligen fått upp den! Så hands off!

en vecka utan träning verkar vara exakt det min kropp behövde.Klev tillbaka in i gymmet efter ganska exakt en veckas break, responsen var total, två försök på maxning av bänken ett ryggpass som heter duga med en ökning av vikterna på alla och en ökning av antal reps. Sedan ett hyfsat armpass, det tar sig helt klart. Jakten på R har börjat!


Morgon

Morgonen och soluppgång är dagens höjdpunkt. En ny dag börjar en ny chans att göra bättre ifrån sig, en chans att reparera och bli helad. En natt sömn kan göra underverk, att läsa sina tankar en chans att läka.

Jag vet att var dag kommer göra ont, och det kmmer inte hjälpa att gå och lägga sig att dra täcker över sig och gömma sig för världen, är det någon som ska gömma sig är det för världen. För jag tänker gå upp och ut and doing some major kick ass things idag! Sikte på de 100! Jag valde att leva och jag tänker leva, jag är ett steg högre upp dags att bära bördan and do my thing;) let the magic work=)

This I know.

When flawless meets perfection!

Idag är en sådan där dag som är helt galen! Galen på det sätt mitt sinne utövar ett otroligt tryck på mig. För det är mycket nu och inte ens jag med all min styrka och mål går opåverkad genom livet när saker jag bryr mig om och älskar leverar sina nyheter.

Tankarna som går genom mitt sinne idag är att jag ska vara glad för att jag känner som jag känner, det innebär att jag har kvar förmågan att älska, känna och faktiskt inser att jag bryr mig. Jag är trött, det innebär att jag ansträngt mig. Mitt huvud värker och ögonen brinner av smärta- jag kan fortfarande se.

Jag kunde ha gjort annorlunda, men jag har sagt det jag vill ha sagt. Jag har stått på mig och verkligen sagt mitt och menat det. Jag öppnade mig och när det korta ögonblicket uppstod och ens huvud står i brand vem är då ens jag att inte ge efter. Jag gav efter och de korta sekunder hela situationen varade i var jag hel igen, för första gången på väldigt länge. Utan ett enda problem i världen, övertygad om att allting verkligen löser sig och för ett kort ögonblick älskade jag livet mer än någonsin och det blev ett sådant där ögonblick som när man försöker lösa en gåta och plötsligt är svaret så uppenbart och självfallet att man undrar hur man kunde vara så blind. Det är detta som är livet och som alla vill ha och borde få uppleva och de som inte får uppleva det tycker jag synd om! What happens when flawless meets perfection? Well know I know.



Trots all min styrka, envishet inser jag att jag måste börja välja mina händelser bättre istället för att storma rakt in i dem. Övermod, för mycket självförtroende.  Styrka i all ära, men med list kommer man långt, jag är inte känd för att vara dum, däremot naiv, godtrogen och blåögd. Jag är för envis för mitt eget bästa, men vissa saker är jag bara inte villig att ge upp, this I know. Jag ska nog börja följa mina naturlagar lite bättre, jag är inte gärna den som spelar efter reglerna, jag är mer den som kommer på dem efterhand=)

Jag kommer på mig att önska att jag är den osårbare, den som inget kommer åt vare sig fysiskt eller psykiskt. Det är dock inte lösningen, lösningen är att kunna vända och rulla med...

Ur allt detta kommer något positivt också... aldrig någonsin har jag riktigt förstått låtar från the Ark eller Freddy Mercury och the magic queen. Mitt i allt detta så faller detta på plats.



Som J sa vår dag kommer komma. Dagen då elden brinner starkt att inget släcker den. En närmare målet!

"its something in your eyes".
- Yes, I said. It must be the light.

This I know...

You know love is a funny thing, it will sweep u off your feet and spin u all around. But sooner or later something happens to bring u down to earth. And thats when the real work start. Cause whats worth having is worth fighting for. Worth sacrificing for. Thats whats real love.

And what happens next?

He finds a way to say goodbye to his Angel, atleast for now. But he will always be watching over her. And then he will go off  and find out what lies ahead of him. Find the answers hes been looking for. And then when he finally finds his true path, no matter how long or hard the journey, in the end it will lead back to his Angel.

And they will be together again, if not in this world, then in the next.

I may not know alot of things, but I do know that.

vad som kretsar i mitt huvud avspeglas bra här. Fast det var väl också min tanke... Trädgården är inte alltid jadegrön, det viktiga är att den aldrig vissnar och dör helt och även om den ligger i träda precis som världen när vintern biter tag så kommer vår och sommar, liksom efter regn kommer sol.

Vad börjar på en tidig fredag och avslutas sen sön?

En Norgeresa såklart! What happens when flawless meets perfection?! People are blinded by the pure awesomeness!

Mycket sig trevlig bussfärd, sätena kan jag informera om är lite lätt små, men jag tycker om att de är små det innebär att jag är lite bredare över axlarna än de vanliga dödliga:D

Jaha Oslo?! vad gör man när man har ca 4 timmar att döda?! För det första ser man till och äter och det andra är presentshopping! Den perfekta julklappen/ födelsedagspresenten/ nflyttningspresenten! Som inget hushåll klarar sig utan, salt och pepparkar! Inte vilket salt och pepparkar som helst utan: Nightmare b4 christmas kar!

Love at the first sight!

Det lustiga i det hela är att jag blev stalkad av ett butiksbiträde som arbetade där och som vi sen kom överens om raggade på mig. Jag blev på något magiskt vis, Sverige med den härliga norska brytningen och hon blev Småland med den gnälliga västmanländskan!

Fortsatt kväll avnjöts med mat. Härlig kyckling med potatis i ugn ala L. Skratt* här blev det väldigt uppenbart hur lite vi har ätt tillsammans och hur mycket en som tränar äter:D

Kvällen fortsatte i vinets tecken och den magiska vattenpipan!
Där det visar sig att jag som knappt aldrig rökt är en hejare på att göra rökringar! Mycket imponerad av mig själv!
Min glada humör berodde på tobakens inverkan eller att jag fick syrebrist pga dålig teknik låter vi vara osagt! När jag tänker efter kändes det mer som om någon "stal" min luft. *s

måste kommentera hur nöjd jag är med denna bild:D jag tycker bilden andas kraft!



"A friend with weed is a friend indeed!"
 

Well likheten är kanske inte slående, men den finns där!

Vad man kan göra på två månader eller 8 veckor*S

Idag togs bilderna och detta är resultatet!

Före deff15%



Och så gick det 8 veckor=)

% ca 12.



Det var 8 veckor eller 2 månaders nöje! Nästa gång måste jag se hur resultatet blir med att köra kardio samtidigt:D Nåja i höst börjar bulken och moffa de riktiga vikterna:D

Lite träning, mycket vilja, envishet så går det mesta! Jag ville, jag gjorde och jag gick i mål! Going for the 21!!

Thats pretty much fucking it folks! Beach 2009!!

Here I go again...

Det är en text som jag gillar! Whitesnake fortsätter den med "on my own, going down the only road I ever known. E-type med "Here I go again it`s time for me to fade away".

Idag tog jag ett beslut som jag verkligen inte gillade. Well alla beslut är inte enkla och de är inte jämt sockersöta. Jag rullar med. Tack vare en del övningar så mår jag faktiskt bättre än vanligt och tack vare alla min vänner så känns det faktiskt riktigt bra!

Snart är det också fredag och vi styr vår kosa mot landet där Norrbaggarna huserar och alla låter glada och trevliga! Helgen kommer gå i Jaegerns tecken! Vinterkräksjukan lär visst hänga kvar länge i Norge har jag hört! Får se om det stämmer! Jag har inga krav på den, det enda jag vill få ut av helgen är en sjukt trevlig helg, är övertygad om att det kommer bli en fantastisk och minnesvärd helg! Eller iaf när den blir återberättad av rätt person=) Vi får helt enkelt fylla i varandras minnesluckor!

Idag var det en trevlig dag! Nytt rekord i bänken! 100 kg tresiffrigt! Min lycka känner ingen gräns! Tills en uppmärksam person fäller kommentaren: Det är ju kärringstången! så det nya rekordet är nu 95. Provade direkt efter på hundra, men armar och bröst var inte riktigt med. Erik, en av mina personliga tränare hävdar med all säkerhet att jag hade klarat hundra om det varit direkt och att han på mitt andra försök inte lyfta mycket utan kanske ett eller två kg. Tills jag fått upp den där underbara stången så är det 95 som gäller! Det finns inga genvägar till att bli stark och de magiska tresiffrigt! Vad än andra tror, tycker och gör!


Imorgon klockan tidigt ska vi fota de sista bilderna av min deff! Känns jävligt bra! 2 månader har gått och beviset på vad man kan uträtta på 2 månader ska upp! Kunde gått bättre, men kunde även gått grymt mycket sämre! Nu är jag en deff visare och nästa år blir det en grym deff!!

Inser för var dag som går att jag inte är som alla andra. Jag vet inte hur jag ska förklara känslan, men det är som en fjäril, från en äcklig larv som spinner in sig i sin kokong för att senare ta sig ut och flyga och ha de mest fantastiska färger. Kanske är det för att jag är på rätt väg och gör något som jag tror på? Eller för att jag på något vis fått mer ro i livet?
Kan det vara så att grejerna jag testat verkligen fungerar?

going for the 21.

Nu borde jag verkligen skriva något slags visdomsord såhär på slutet, dagens får gå i mitt beslut om att följa mitt hjärta och det jag lovade mig själv för många år sedan:

"Sanna ord är alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna."

Det magiska mailet!

"Just do it!" för att stjäla ett inte helt okänt företags slogan!

Som idag när klockan ringde och jag som älskar att snooza den både tre och fyra gånger, raskt kliver upp och dunkar av klockan. Gör mina bestyr och helt plötsligt har en hel halvtimma ledig innan jag måste ta åka. Vilket i sin tur ledde till att jag gick och la mig igen*skratt* poängne är dock fortfarande att bara göra det!

Dagen gick en trevlig föreläsning med mina kära vänner som jag ibland försöker komma på om de skrattar åt mig eller med mig, dock så väljer jag att tro att det är med mig.

Trevlig lunch i ett mycket trevligt sällskap. K dök upp och gjorde oss sällskap. K är jag lite svag för på det sättet att dialekten gör att jag smälter som glass i vårsolen och vill aldrig att hon ska tystna, därför ställer jag alltid kluriga frågor, vilket leder till diskussion och att hon knappt äter något alls på sin lunch. Jag däremot tuggar på i godan ro, lugn i mitt sinne glädjandes åt skönsången som når mina öron när hon säger sitt: jaaaeeåå!

Visserligen blev det ett litet bakslag och jag försöker verkligen med mina trevliga övningr för att inte förstöra min sinnesstämning, men för korta ögonblick raserar hon min vackra värld, fördelen är dock att jag kommit tillräckligt långt för att kunna bygga upp den snabbt igen och ögonblicken varar inte länge. 21!

Idag har jag skrivit ett mail och aspirerat på en plats i London. Jag hoppas verkligen att jag får platsen. jag känner att det är verkligen vad jag vill göra och att det är vad jag är ämnad att bli! Där tänker jag ge mig själv poäng! för att jag faktikst skrivit ansökan, skickat iväg det och är villig att kasta bort alla mina planer ajg gjort för detta. Vilket gör att jag inser hur gärna jag vll bli en av de sex.

Fick även ett mycket trevligt mail! innehöll visserligen ingen privat text, men innehöll därmeot länken till sin privata resedagbok och det värmde att hon tog sig tidne att skicka länken till mig.

Dagen är nästan över och jag känner mig glad och nöjd över det jag uträttat. Vi sänder vårt hjärtliga tack till E som försett mig med ett väldigt givande kompendie till mina studier! Heders!

Från oss båda  till er alla en riktigt lång natt med mycket flås!

Puss och pisk över disk!

En helt vanlig söndag som blev till en helt fantastisk söndag!

Jag är lite udda, jag får kickar av olika saker. Idag tex blir jag otroligt glad när jag ser hur vår superfulla hylla, tunnas ut under dagen och det fyller ens sinne med glädje. Den glädjen fortsätter hänga kvar i kroppen och när jag väl slutat och kommer hem, ser min lite smått röriga lägenhet så tar jag tag i det hela slänger på grym musik jag hittat och röjer upp! Resultat, en normal städad lägenhet! Resultatet blev så bra och städningen gick så fort att jag även insåg att om jag tar mina grejer och drar direkt till gymmet så hinner jag köra ett pass innan det stänger, sagt och gjort! På med grejerna ned till min "batmobile" och iväg till gymmet. Rackarns en sådan osis jag har! Gymmets insläpp hade redan stängt! Just då kommer en kille klivandes ned från trappan och jag frågar om det är kört att komma in.
- ja, vi har stängt insläppet, men dig har jag sett här så ofta så smit in du!
- stort tack! Glad i hågen för att bli insläppt! Heders!

Kör mitt nya träningspass och visar sig gå enklare och lättare än vad jag trodde det skulle kännas och målet som hägrar kändes inte alls omöjligt eller för långt bort! Det gjorde också att jag körde ett halvt extra pass utöver vad jag skulle göra! Känslan efteråt var ungefär som att vara Stålmannen och Rocky. No pain no game!=)

Dagen är dock inte över än! När jag är klar väntar ett mycket trevligt och glatt sms på mig och jag sätter mig i min röda kärlek och tar mig över till en annan stadsdel, där det blir en blandning av powerwalk och slowwalk, men med en väldigt trevlig konversation och en ännu trevligare och än mer fantastisk tjej. Nu nästintill hög på dagens alla händelser och flyt som har inträffat kommer förslaget vad vi ska göra nu?! Jag svarar att jag ska iaf hem och testa ett nytt recept! Kvällens utmaning New York burgare! Egengjord dressing, helt fucking fantastisk! Jag skulle gått hotell restaurang och startat mitt eget precis som min kära mor sa, men nej nej jag var envis och gick samhäll*ler* har dock gått bra för mig ändå=)
Dressingen var grym! vi bytte ut konjaken mot vår hemliga ingrediens och fantastiskt blev den! smakläkarna vattnades precis som när man börjar tänka på en citron! så god var den! 1 kg nötfärs med diverse ingredienser och annat gott utgjorde basen i hamburgarna som hade fått Frasse på knä och Max att gå i konkurs=)

Officiella versionen är att efterrätten utgjordes av Baileys glass:D

Därmed var dagen över! Jag lägger mig i min säng, mätt, nöjd och tillfredsställd med tanken att fantastiska saker händer fantastiska personer och imorgon är det en ny härlig dag! Kanske går jag upp och ser på soluppgången.

Memento Vivere!

Cheers mate!

Apropå Elvis och bröstvårtor!

Det är en härlg samling jag arbetar med! Det visste jag dock redan! Idag var en sådan här härlig dag när eliten verkligen var samlad! Man riktigt spritter av glädje, energi och entusiasm och det är kul när det märks och smittar av sig på sin omgivning. Ta det faktum att man småvisslar på någon melodi, slutar för att man får kunder och liknande och vips så hör man någon annan fortsätta vissla på melodin! Som en trevlig version av "pass it on!". Letar man efter lösningar finner man dem också. Det är det som är så härligt med denna sammansättning, blir det problem så löser vi dem, teamwork! Dreamteam helt enkelt!

Idag var även en rolig och trevlig dag på arbetet på det viset att jag fick gå "den extra milen". En kund hade köpt en paviljong, taket saknades i förpackningen(fabriksfel) och de hade en middagsbjudning och tältet var en central viktig punkt för att den skulle bli den succe de räknat med. Lösningen på problemet blev att Pelle lille ansvarade för paviljong taket tills kunden kunde komma och hämta det efter arbetstid och förhoppningsvis är nu allt frid och fröjd.

Blev en mycket trevlig kväll med mina vänner, smakat 1 ny sorts guiness och nu även fått upp lite smak för Kilkenny.
Slumpen visade sig inte bättre sen att hela gänget av vänner och bekanta satt ute på terrassen och kvällens framgång och trevligheter hade ingen gräns! Jag säger bara: Elvis och bröstvårtor!

Jag fick ett sms som berörde mig, och jag påminns allt oftare om hur mycket de omkring mig betyder och vad jag betyder för dem. Vänner är helt enkelt bäst!

puss och kram skummad banan!

Ett steg närmare målet*s

Allting har en början och ett slut, det känner de flesta till. I genomsnitt lever vi 28 000 dagar och vad vi uträttar de dagarna är det som vi tar med oss in på ålderns höst. De flesta får också spendera den med någon de älskar och håller av väldigt mycket. Som så mycket annat övergår den klart brinnande blåa lågan över till en gul eld och till slut glöder det bara, men som de flesta vet så brinner elden häftigt om än väldigt kort, medan glöden existerar både timmar och ibland dagar och får den bara bränsle så fortsätter det ett bra tag.

Ibland tar bränslet slut och elden dör. Jag väljer att se detta som att jag är ett steg närmare att träffa den rätte, än att gräva ned mig i vad som kan ha gått fel. Det var en bra tid. Båda är glada, men glöden har försvunnit, kanske går det att väcka den till liv igen? Livet fortsätter.

Vi ser fram emot: Norge! att skolan snart är över och första året av tre är avklarade! förhoppningsvis med godkända tentor i bagaget! Sommaren blev mer arbete än väntat, men det är välbehövligt om jag ska lyckas driva mitt projekt i hamn med att försöka klara de tre åren utan csn - vare sig bidrag eller lån.

Jag är omgiven av vänner som får mig att le, de bästa helt enkelt. En person vars närvaro får världen att bli ljusare och bekymmer ter sig plötsligt väldigt långt bort. Det är lätt att ta människor för givet och missa detaljer, men att se de små detaljerna kan vara en viktig nyckelpunkt som visar hur man mår.

Träningen har tagit ny fart. Det både ett lyckat och mindrelyckat resultat. Lyckat på det sättet att det har hänt mycket och jag gick ned, mindre lyckat på det sättet att det visade mindre än vad jag hade förväntat mig. Resulterar i ny träningsplan och fortsatt kostplan, skratt hade fortsatt med den ändå i vilket fall:D Ibland har man tur! Extrapris på köttfärs och andra stället har extrapris på kyckling*s

Har ni vänner som alltid lyckas soppa till det för sig? Well alla som känner mig vet att jag både lyckas soppa till det och oftast reda upp det. Nu är det akut utryckning till Bålsta! Vad gör man inte för sina älsklingar här i världen?!

musi ja kalli!


Skratt öppnar ...

"Skratt öppnar hjärtat och lugnar själen".
"Ingen borde någonsin ta så allvarligt på livet att han glömmer att skratta åt sig själv."
"Den bästa tiden att plantera ett träd var för 40 år sedan, den näst bästa tiden att plantera ett träd är nu.

vad är jag glad och stolt över idag?

well jag har pluggat och läst, förutom det är jag otroligt nöjd och tillfredsställd!
Det är ett tag sedan första maj var, men det var också officielt dagen då min deff är över. Resultatet är slående och häpnadsväckande vad man kan uträtta på 2 månader, 8 veckor, 56 dagar, 1344 timmar, 80640 minuter eller 483400 sekunder. Glädjande nyheten är att jag inte gått upp något i vikt sen dess heller! Experimentet är en total success!

Imorgon blir det ett kärt återseende och ett efterlängtat möte!

Som alltid har jag några överraskningar på lut!

Jag minns dagarna med min mc. Vackert blodröd, vaxad in i minsta detalj, miniblinkers, slipon. Ett vackert dovt mullrande som smekte ens trumhinnor och som bad en att vrida mer på reglaget. Ett löfte om mörk, farlig kraft som var redo att släppas lös för den som vågade...

Det påminner mig om en vacker dag när jag körde lugnt och fint och kom sakta rullandes in mot ett rödljus. Självklart i vänster fil. Stannar till och ser något vackert, silverfärgat i min ögonvrå. Mitt lugn och harmoni njutandes av min färd avbröts abrupt av det vackra ljudet från en boxer motor. Det silvriga som rullat in var inget mindre än en porsche 911 turbo, det var iaf min kvalificerade gissning och rusningen av motorn var den omisskännliga tecknet för att visa vad den går för. Gasning från min sida som respons. Rött, gult grönt. Han får en bättre start och rycker ifrån en halv billängd, jag sitter framåthukad för att inte stegra och väntar lugnt och stilla på att nå rätt varv och där kom det! Det bekanta vrålet, det lilla rycket när de 140 hk och 200 kg accelerar mot de 12000 varven och porschen som försvann som en dröm som man vaknat ifrån och för var sekund som går blir lite dimmigare att se och att komma ihåg och minnas...

Kawasaki - a love story.

Kawasaki zx9r a love story.

En vacker dag!
En vacker dag kanske det är jag som kör den silverfärgade=)

Det är aldrig försent!

Att försöka förändra.

Det är dags att infria sina löften. Jag försöker välja ut den lyckligaste dagen i mitt liv. Det är några stycken och till min glädje så måste jag inte kora en vinnare. Jag kan nu i efterhand konstatera att något har hänt längs vägen, den bekymmersfria person jag en gång kände försvann, men det är aldrig försent för att förändra och bli den man är född och ämnad att vara.

Detta ska bli en dagbok över de äventyr, magiska stunder och mål som jag lyckas uträtta och som jag kan känna mig stolt över att ha lyckats uträtta.

Livet, världen är en stor glädjekälla, fylld av liv, glädje och jag tänkte börja ta del av den i en större utsträckning.
Det börjar här och nu.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0