Maniac monday

sjukt vilket solsken! på gott och ont!

därför är jag som jag är, pga miljön och de man umgås med och var gång förr eller senare blir du huggen i ryggen.

och jag gör det jag alltid gör. Tills motsatsen är bevisad!

för en kort stund intalade jag mig but nooooo.

Hey soul sister=)

gym inköpt perkulator med vän, druckit rage för första gången, gymmat och kört inlines. En bra dag!

Det värsta du kan göra är ingenting.

Till dig gav jag det dyrbaraste jag äger.

Dagens i lands problem

När man gör slut på sitt kontantkort på mobiltelefonen för att ringa och rösta i ESC för att försöka få rätt bidrag att vinna.

Hemma bra men fortet bäst!

Nu jävlar ska det bankas på tangentbordet! 2 hemtentor som ska klaras av, men im the king of the world så jag tänker fixa det nu och börja banka på utvecklingsarbetet också! Why?! Cause im top notch!

älskar im on a boat the lonely group!

summerar ganska bra mitt liv nu=)

Sommaren är här, året har gått precis som jag lagt upp det, tom gått över förväntan faktiskt. Vilket gör att jag egentligen inte behöver jobba så mycket i sommar, men jag tycker ju faktiskt om delar av mitt jobb.

jag har upptäckt en sak... både bra och dåligt. Jag dras till psykologi och beteendevetenskap.Vilket gör att båda mina yrken känns fel. Något jag nog borde åtgärda. Dags att börja kika på det jag känt för ett tag. I stockholm hittade jag en bok som behandla lite av freud och cg Ljung, härliga killar och även om det är abstrakt så har de lagt en otrolig grund för eftervärlden.

Dags att börja plugga för högskoleprov haha=) gotta love life!

Life high!


4 dagar senare

Jaha dags att uppdatera tankar och livet för mig själv och alla andra som uppenbarligen av någon galen anledning hittar in hit då och då.

Ni undrar kansek var jag är? Det gör jag. Jag befinner mig i stockholm på valhallavägen och är inneboende hos min kära yster syster och hennes numera fästman?? apropå det grattis om jag inte skrivit det förr. blev mycket glad och varm inombords vid att få höra det.

Vad jag vill påminna mig själv om när jag läser detta är att jag faktiskt gjorde ett bra resultat på min tenta! bra vill alltid ha mer så resultatet är bra, men kunde självklart bli bätre.. så jäkla nära men ack så långt ifrån... well det gick som sagt över förväntan synd att det inte gick hela vägen fram bara... Det visar dock att min huvud forfarande funkar och a se vad som är viktigt fortfarande funkar bra i mitt huvud.

Nu är jag i stockholm... Om dagarna befinner jag mig i ett klassrum som skapar ångest. Mest för att de 50% av människorna som befinner sig där är well hjärndöda enlgt min åsikt och 50% är inte det... och sen finns det de som är i gråzonen. Min tanke är att man blir som man umgås och därför försöker jag umgås med de som kan ge mig ett intellektuellt utbyte.

Veckan är snart över och det är dags att grotta in mig i lägenheten och göra mina två hemtentor för att sedan en gång för alla få sommarlov för detta året. Visserligen ska jag arbeta som en liten slusk, men ändamålet helgar medlen nedräkningen för att nå summa noll har helt klart börjat. Dock har denna vecka gjort ett smärre hål i plånboken då jag firat lite av ren glädje och handlat lite åt min kära syster som tack för hennes gästfrihet.

jag är hm förvirrad. tusan

Jag funderar på det jag än gång själv funderade ut som var: ska det verkligen vara såhär svårt? Jag tror inte det och frågetecknet kvarstår... jag har ju alltid levt efteratt det blir vad man gör det till...  well well den dagen den sorgen

Ingen fotboll eller träning på en hel vecka, deffen stannar av, well för tllfället så känns det inte särskilt högt prioriterat och jag kanske måste släppa efter på målet, det visar sig annars fortsätter jag vill rakt in över sommaren och in i hösten.

Kreativ dag

Or??

mycket tankar och funderingar nu igen. Undrar om jag inte drog det korta strået i det här fallet. Nåja det får lösas. Om inte så är det here I go again on my own.

väntar på tentan superspänt. Nästa vecka stockholm. Dags att avsluta det för året. Ett halvår har gått till... näramre målet no shit sherlock!

bästa är att kroppen och knoppen känns fräsch. Och vet vad jag siktar på as always. Go go.

Ett halvår är en lång tid. I det här fallet är en vecka långt. Jag drog det korta strået.

grymt grymt sa grisen=)

Ordbajseri det är min grej det, liksom att skriva på tangentbord utan att titta=)  tackar mig själv för att jag var smak nog att lära mig det iaf=)

Jaha gjort en sjukt god köttfärssås vilket egentligen säger mer om hur de andra jag gjort smakar:D

Jag säger grattis till min helt klart älskade syster vars liv går sjukt bra nu! Enda som saknas nu då är väl att det faller en lägenhet på deras bord=)

Nej men fan va härligt vad glad man kan bli för andras skull!

Och jag då skratt tar mina situationer någonsin slut? En tar slut den andra tar vid den ena mer morbid än den andra... well i jakten på lycka:D

snart är skolan över och sommaren med dess överhängande mål att tjäna pengar tar vid... jag och pengar kommer så otroligt bra överens... de kommer till mig, stannar hos mig och växer hos mig=)

oförskämt vilket leende jag har iadg, men jag undrar jag...

gummiboll

Å ena sidan upp å andra sidan ned...

hem ljuva hem.

Du är aldrig ensam...

I lägen som dessa är jag otroligt glad för mina resor... Jag har lätt att träffa människor och skapa vänner. Mitt sinne är inte särskilt tungt särskilt länge. Nu vet jag att minst en kommer ha åsikter om detta, men jämfört med många andra? Jag bor där jag bor, jag gör det jag gör och jag har ingen större ångest över det. Vet vad jag ger mig in på och i de flesta fall så accepterar jag följderna.

Jag behöver väldigt få, ingen känner mig särskilt väl, det finns väl en eller två. Jag släpper få in på livet och jag besvarar knappt frågor har jag fått höra, well det är jag... de som släpps in är helt enkelt få. Naturligt skydd kanske?
I veckan skulle jag gjort som vanligt och bara glidit undan.

Jag skulle säga att min kära mor och far gjorde ett gott jobb när de uppfostrade mig och jag är stolt över att ha dem som föräldrar. En hel del har jag även åstadkommit på egen väg, men jag tror att om fler hade haft föräldrar som mina så hade världen varit en bättre plats. De har iaf lärt mig vad som är rätt och fel och själv har jag lärt mig att jaga och förverkliga mina drömmar. Ibland är drömmarna just drömmar. Jag ville så mycket, men det är det vackra med den fria viljan. Du kan aldrig tvinga någon att tycka om eller älska dig och om det gått hade det knappast gått att kalla det kärlek. Det påminner mig om att jag aldrig sagt till dem att jag älskar dem. Det är egentligen så självklart att det inte behövs sägas, men ärligt talat så är jag rädd för att säga det. Så i skrivform. Mamma pappa jag älskar er och jag kommer göra er stolta. Eh stoltare=) Jag vet att jag ska göra stordåd ute i världen=)

"När man läser detta låter det för bra för att vara sant". Well det stämmer, jag är för bra för att vara sann. Genom alla mina galna påfund, som styltor gymnastik, jobb, resor, studier gör det mig till en av de mer unika personer som vandrar denna jord. Jag har fått lära mig den hårda, brutala smärtsamma vägen. Kanske en av de bästa lärarna.

I only want to be with U - Volbeat=) Me like!

För att citera en gammal vän: Game on!




Missbrukare av högsta grad...

för tillfället av Winnerbäcks Kom änglar, träning, min bil och fart, samt lille Klein.

Magiska veckor som blev till dagar, timmar, minuter.

Man väljer sitt liv jag har valt framgång, nöje och självförverkligande. Jag lämnar självömkan, och klagan och gnäll bakom mig. Memento vivere. För att inte ha några problem har jag ovanligt många:D

En vacker dag...

kommer jag se tllbaka på det här och skratta...


axelryckning och lätt suck

Dags att åka till sjukhuset. Taggad? inte alls.

Lära mig något nytt där? Nepp. Bli irriterad på klåpare - check.

Den här gången syltade jag nog till det en gång för mycket.



Kan ju alltid drömma om att de ska se ut såhär =) hoppet är det sista som överger en=)

Ny fylld mp3 spelare=)

Dags to do my thing.

Gör valet, håll dig till spåret. Titta inte tillbaka. go go go.

en ny boost.

Bara på rent pin kiv för att jag kan!

Misslyckas är inte ett alternativ, som alltid=)

Devil a success story=)

Jag finner det rogivande vilket resa man gjort...  och att jag inte räds speciellt mycket alls. Sen får man ju avra stolt för allting som man gör ändå som man egentligen inte vågar:D

Hehehe nu börjar det visst bli spännigt=)

Det är ju kul och intressant med kommentarer. Igår var det en okänd människa på pitchers som fällde kommentar om att släppa kylskåpet. Bara skratta och gick vidare.

Såg igår på jobbet där det finns lite annorlunda ljus att deffen gått riktigt bra och bilder ska försöka tas om några veckor då jag förhoppningsvis nått årets mål. Det gör mig föga om de inte nås för tillfället, med tanke på allting annat som är prioriterat framför det, men det vore en ren egoboost att dra av det också. Liksom allt annat.

Väldigt nöjd  för tillfället, har allting nu utom poäng från sista tentan=) Vilket borde dyka upp ien nära framtid tycker jag.

Hello last year and hello superlast year=)

Snart sommar och arbete, men det känns faktiskt bra=) Arbetar man på en av bästa arbetsplatserna för man vara nöjd=)

Snart göteborg! se se upp=)

Äntligen! nice! its chill! just pump it!

Kom den där dagen då jag vaknar och idag kändes det lite lättare att andas.

Ni vet hur livet lunkar på och man kämpar för att bara ta nästa andetag och allt känns bara jobbigt och drygt och man är på gränsen. Well jag är duktig att balansera på gränsen. Jag vill så mycket, göra så mycket, hinna med så mycket. Its my life and its now or never!

Vet inte om det är sömnen, att förkylningen släppt, att skolan börjar bli klar eller att saker bara fixar sig eller en kombo av allt eller att jag faktiskt bara fan tröttna på skiten och slutade bry mig?

Äras dem som äras bör är något som ibland träffar mitt sinne med full kraft och det gjorde det igår. Jag ger och jag tar. Nu tänker jag helt enkelt börja ta.

Det var en grym dag igår! grym comeback på gymmet! efter 2 veckors förkylning, ingen deffande under tiden så kommer jag in igen.

vi börjar med bänk testar 110. Med lite backning och lyfthjälp kör jag 3* a 110. och sen en ensam 1*100 och 1 med pass. Awesome!

snedbänk 30 kg 5 mer än förut it was legendary!

bröst med hantlar Hello mr 34 and 36 kg från de forna 30=) fett monster!

Nu ska man bara hitta billiga fotbollsskor så är det return of slidetackles! var duktig som 12 åring, vad är jag då inte nu 14 år senare.  en 20- 30 kg tyngre i muskler och längd och ett psyke starkt som få?! beware.  Jag spår chaos and havoc! Tekniskt sett kan man se det som att jag nu också har en egen liten pt=) Det kan behövas när man är för dum för att förstå att det är tungt och ännu dummare när man inte märer att det kommer med tyngre vikter hah! Glatt och nöjt tar vikterna och kör som vanligt=) its all in ur head! Även övat klart på mitt angry face=)

Endorfin missbrukare av högsta grad och rang?!

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt, graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på något vis det fryser nu sakta till is."

En grym onsdagskväll också! Jag behövde den verkligen. Janke i högform! skön stämning med ramnäs folk, kan tyvärr inte stoltsera med att jag själv var på topp efter tentan, men det var inte poängen. Poängen var att komma dit njuta av god musik i goda vänners lag. träffade Jezus, Majk, S, L, största schtekarna i staden:D


Bad romance, Disco stick, Alejandro.

Skulle vilja påstå att Gaga pinkat in sitt revir ganska väl det här året=) Få har skapat så pass mycket och varit så pass smart i marknadsföring eller så ödmjuk mot sina fans?

det slår mig jämt...

att någon räknat på att vi lever ca 28 000 dagar... många av oss har redan levt hälften eller ca 1/3. Fundera på det, vad du vill nå för mål och göra med ditt liv innan det är försent.

Vill du leva i rädsla? Ångra saker du aldrig gjorde för att du inte våga?

Bryt upp bryt upp och gör det du är ämnad att göra! Livet är kort och du är skyldig dig själv att göra det bästa utav ditt liv, för du har bara ett och jag tror inte man föds för att kämpa för att kippa luft hela sitt liv.

And I? well, så länge jag gör mitt bästa var dag så kan jag somna med gott samvete, kanske därför som jag mår så bra också?

Jovars visst var det så!

http://video.se.msn.com/watch/video/femarig-mastare-pa-ukulele/6f9el7fg

skönaste! man kan ju inte låta bli att le!

Skruvat!

Skön kväll, skön dag!

Tentan var avklarad och alltid lika skönt för psyket att bara släppa det. Tror det ska ha gått bra och om inte så finns det omtentor.

Tog en lunch med M mycket sig trevligt, alltid kul när man har gemensamma intressen och synkar i personligheter.

Börjar känna av en hals lite irriterande får inte ske nu när det är dags att arbeta så det blir väl lite lugnt...Eller inte kommer på fina ideen att åka ned på trubadur kvällen, så vi säger tack för en mycket trevlig kväll! Janke i högform! Grabbarna från Ramnäs visste hur man festa också:D

avslutet var väl lite mer hm diffust. Nåja den som sig in i leken får leken tåla. Ska försöka komma ihåg det bättre i framtiden.

Fick tag i ett riktigt bra kort också... För första gången på väldigt länge var jag nöjd med kortet. Det fanns en tid i mitt liv då jag aldrig var med på dem, nu bryr jag mig inte längre och är med jämt haha=)

Kommit på varför jag fick så grymt ont också.. Det är en förkylning som ligger i kroppen, det borde ajg ju anat=)

Fotboll?

manboy !

u can call me manboy;)

För ovanlighetens skull har studier finally paid off=) and damn it was worth it!

tanke:

Att vi blivit födda med alla dessa fantastiska förutsättningar. Fred, de flesta får äta sig mätta, gratis skolgång.

Sverige är fantastiskt på det sättet. Vi har alla förutsättningar för att bli det vi drömmer om. Tänk på det.

Love it!

Sean Kingston someone call 911.

Tokpump inför tentan nu, tänker kötta sönder den där tentan och när det är över så är det stockholm och ett grupparbete som väntar! Sen tänker jag ta sommar! Omtenta är något som inte existerar i min värld, och drömmen om ett vg har börjat ta sin form. Vinnarskallen, envisheten och elden börjar ta sin form!

Im a mean ean fighting tenta machine!

Ett år går fort och snart är mina examer över och livet kommer bli fucking glorius och pengar kommer börja regna in igen! För siffror är helt klart min grej!

Träningen får tyvärr bli lidande av detta med tentor. Däremot så har deffen gått bätte än väntat och 3 kg kvar för att slå det gamla så ett ryck efter tentan så har jag klarat av det också.


Mål efter mål uppfylls. Who needs guitar anyways!

dags att gå över på den mörka sidan. Tills motsatsen är bevisad. Jag är ledsen, världen var inte redo för en sådan som mig, 2 can play the same game.

Söndag!

solen skiner, jag vill sparka lite boll med boysen... Kommer inte ske nu är det fokus på tentan.

Att misslyckas med den finns inte i min verklighet... så its kicking this oldschool som gäller.

Idag tänkte jag välja att må bra=)

Den som ger sig in i leken får leken tåla, den som inte tål leken slutar leka den och hittar nya lekpolare!

Well its not me!

Vi har påbörjat vägen mot awesomeness, antingen avslutar jag den ensam eller i sällskap. Jag visste redan från början att det skulle bli motgångar så varför tappar jag ens tron för en kort stund. Jag borde veta bättre.

Jag har så otroligt mycket erfarenheter, saker som stärkt mig genom livet, kunskap att använda och nu är det sannerligen dags att använda den. 2010 var det bra året. Det är dags att vända på saker och ting och inse att det korta var bra, och att jag hade gjort exakt likadant igen, att jag inte tänker ångra saker jag gör, utan saker jag inte gör. Jag gjorde mitt bästa för att visa att livet är så mycket mer än att må dåligt, känna sig, konstig och utanför.

Man har inte otur i en livslångt liv, dåliga saker inträffar inte om och om igen, de inträffar för att man låter dem inträffa! För att man bygger dåligt och inte ser om sitt hus och jag bygger det bästa huset någonsin. Av top notch material!

När jag satt och fundera för en kort stund så insåg jag ju vad jag var tvungen att göra. Insåg samtidigt att jag redan gjort detta och varit med om det och överlevt många gånger om.

Den som ger sig in i leken får leken tåla, den som inte tål leken slutar leka den och hittar nya lekpolare! Fan va bra=)

Fast som A sa jag är något av en drama drottning ibland. Well livet blir lite roligare och intressantare så för alla omkring en:D

aggressiva helgen...(arthritis urica) F_A_N_T_A

Det är väl själva fan att man ska vara så envis ibland. Om någon på skämt sa att alkohol är ett gift för kroppen så tog min det på dödligaste allvar.

Så ja var jävligt tacksamma för att ni inte har den här kroppen på alla sätt och vis, för det är fan tveksamt om många hade orkat med den.

sådär klimakterieutbrott avklarat, kan vi äntligen återgå till min fridfulla perfekta värld?!

försökt med allt så det blivit en ren fixering att testa prova optimera...

Ibland snäpper det även för den bästa, och pressen på sistone har väl varit allt annat än bra och vettig varken för kropp eller själ.

Men jag kan ta det... så fort jag samlat ihop mig lite.

RSS 2.0