2010 ftw. Kommer bli det mest hektiska året någonsin

Its time to burn!

haha lite humor=)

är det på icas nya reklam som är tagen från amanda vardet:D

Upcoming events

Febrauari närmar sig med skrämmande steg.


shopping spree!

*Spis
*mp3 spelare
*laptop
coming up suprise och project 2010!

Igår blev mitt sinne mörkt och dunkelt och nu är det upp till bevis. Våren 2010 its gonna be De Will spring!

Tequila, Habanero och Bacardi.

Har ni mött mina tre bästa vänner?

Mr T,B o H? Igår fick mina vänner träffa dem. Resultat? En riktig dimmig natt!

Z stifta en gång det faktum att vinterkräksjukan kan komma plötsligt och att när den gör det så är man berättigad att mer eller mindre tycka synd om sig själv och rulla in sig i chips;)

Igår var en annorlunda kväll. Med vetskap om vad jag är och det hela har en ny starkare växel kopplats in. Det sägs att den sanna glädjen är skadeglädjen och igår är en sådan natt.

För två år sedan for vi på kryssning. Jag minns speciellt ett telesamtal från S=) Om hur en av mina chefer ringer: Hej kan du jobba?
- Nej tyvärr jag är borta på 24 timmars kryssning.

RIIIIING:

Hej det är K.
Hej K! Kan du jobba imorgon?
Nej tyvärr jag är borta på 24 timmars kryssning.

* akward silence"..... ..... .... eh då får du ha så kul!

Hursomhelst den kryssningen var nog en av mina sämsta någonsin. Jag åt för mycket av buffen, som de flesta vet så älskar jag mat och det i dess mängder därefter börjar det storma och jag blir något fruktansvärt sjösjuk något jag trodde hade försvunnit när jag växt upp, men icke. I stort stt så kan man summera den med att jag låg och mådde illa och festandet var som bortblåst.

Igår var det dags att återställa den llla heder som är kvar. När jag inte ska jobba, har ätit och sovit ordentligt. Habanero, Bacardi, och tequila... Denna gång var det iaf inte jag som blev sjösjuk, gick hem och mådde dåligt*s

1-1 Du vann slaget men jag kommer vinna kriget!

Om krossade drömmar och brutna löften...

Alla har vi erfarenheter i bagaget, och jag tycker det är intressant när en människa ställer en fråga, ett varför och man faktiskt tvingas tänka till och kanske komma till en ny insikt. Det är det som lockar mig.

Fröken Z är en sådan person. Hennes awesomeness vet inga gränser. Min envishet likaså och när vi träffas och bitchas så är det magi som skapas.

Jag tror jag har hittat en ny sådan person. En person som jag börjar se mer av mig själv i för var dag som vi träffas och spenderar tid med varandra. Människor växer människor krymper, men när människor går igenom saker och växer som person och får ett perspektiv och säger exakt de saker som jag tänker och funderar på så finner jag empati för människan.

Jag tycker också synd om människor insåg jag igår i min tequila dimma. Människor som lever med andra människor, men som inte ser en framtid med dem, levandes i en rädsla av att leva ensamma.

Jag står upp för att hellre lever jag ensam än med en person som jag inte ser en framtid med och otrohet är jag för bra för.

Xmas

Finally its over its time to paaaaarty!

Där orden tar slut tar tårarna vid/ Som dröm var den vacker att få 14/12 2009.

Det finns tillfällen när jag får slut på ord. För de flesta som känner mig vet att jag har tankar och funderingar över det mesta och som jag låter oftast gå ut över er stackars själar. Låt oss säga som så att iaf en till två personer har fått genomlida det de senaste veckan. Det var dock inte det som detta skulle handla om.

Jag gjorde ett besök inte vilket besök som helst. Jag har bestämt att det här kommer bli det sista. Better off alone som en helt fantastisk kvinna sjöng en gång i tiden. A sjöng flitigt på den och den satte sig.

Genom åren har det blivit en del minnen utav det. Ser jag tillbaka på det så är det en fanastisk resa jag gjort och idag så både började den och avslutades den på nytt.

För försat gången på länge fick jag slut på ord och i några sekunder kom det till och med tårar och ärligt talat kändes världen otroligt stor och jag mig väldigt otroligt liten.

Fast det är detta jag har tränat för genom åren. Konsten är inte att aldrig falla, utan hur snabbt man reser sig. Jag reser mig fort, kalla det blåögt, men jag har försökt med tiden att vända allt och jag lyckas ganska väl nuförtiden. Jag får följa mina egna råd som jag gett till så många andra genom åren: Allt blir inte som man tänkt sig, allting löser sig och finns det hinder i världen innebär det bara att man får försöka lite mer och lite hårdare för att lyckas.

Det jag sörjer är en svunnen tid, en barndom som gjort att jag tvingats växa upp alldeles för fort, sett människan från den sämsta möjliga sidan och det är det som har gjort mig till det jag är idag och det ger min tatuering än en gång en ny innebörd och som en påminnelse om vad jag är och vad jag blivit.

Sanning att säga så kan det ara så¨att alla accepterat vad jag är och har blivit, det är bara jag själv som fortfarande lever kvar i en dröm. En dröm som idag mötte verkligheten. Som jag hatar verkligheten.

Allt detta får jag nu se som en träning för vad som komma skall. Jag har mina verktyg, jag har min vilja. Det är dags att göra sig av med världens tyngd och vandra den väg jag valt.

Som dröm var den vacker att få.

En dikt jag läste som ung och som fortfarande lever kvar i mitt dystra sinne:

Den drömmen som aldrig besannats,
som dröm var den vacker att få,
för den, som ur Eden förbannats,
är Eden ett Eden ändå.
// Gustaf Fröding 1860-1911.

Nattetid

Nu är jag så sjukt less på detta.

Jag inser att alla har sina bördor att bära, men det voreju kul om man för ovanlighetens någon gång skull kunde få känna sig lite som alla andra.

Fast yet for someone else but not for me.

Jag är inte bitter...

O ur good, but im betha!

Idag borde jag verkligen ta mig till gymmet. Trots allt så var jag lite krasslig men idag så känns det helt ok och därför borde jag med gott samvete ge mig av dit, egentligen.

Idag har jag dock utfört andra stordåd, ta fenoment att bara diska! Ni vet hur jobbigt det är berget bara växer, börjar lukta lite halvskumt (vi antar att det är disken) man måste öppna luckan och ställa in allting... hallå träningsvärk!

Nu börjar folket komma med massa förslag igen, dricka alkohol. jag skulle ju bli nykterist. Onsdags räknas inte för då firade jag=) Hmm vad ska vi fira ikväll? jag jobbar ju imorgon det är ju värt att fira!

snart slut på skolan och bara massa ohärligt tentaplugg kvar me like!

its time to make things legendary!

Man måste göra misstag om och om igen och även när man lärt sig dem så gör man dem igen...

Det var firande på tapeten. Jag kom in på alla mina kurser, kommer förhoppningsvis ut nästa år med 2 examen samtidigt med möjlighet på jakt efter 3 o 4.

Pain in my body... jag lär mig inte, men ibland så vill man bara släppa loss lite.

tack grabbar för en underbar natt. Ni gör livet värt och innehållsrikt!

I made my way home

Van Canto!! fan jag tröttnar inte på deras musik!

Jag avskyr ibland att somna precis som jag älskar att somna för att det är en sådan rebooot av mitt system.

Jag var strålande glad när jag somnade och nu är jag bara medelmåttigt glad. Liksom man kan vara förbannadnär man somnar och vaknar upp normal igen=(

NU vill jag att det ska ha gått ett år igen.

Och vadet med Andreas fortlöper. Han inser inte hur körd han är... men sanning att säga att om så är fallet så innebär det nog mest att jag gör mig själv besviken. Så en seger i det här fallet kommer inte vara någoa tt fira, och jag tror han inser det också.

Igår var rolig, Benpass! Det roliga var att det går bättre och att jag nu kommer öka.
uppe på 196 kg målet är 210 då kör jag nästan 3 gånger min egen kroppsvikt=)
Inser också hur sjukt det måste se ut och hur töntigt det är när man sitter där och laddar, men seriöst när benen är som spaghetti efter alla övningar då får man tönta lite för då är det bara 10 som ska bankas in i skallen och köras och resultat är allting som räknas, för jag gymmar inte för att stå still på ett resultat i 2 år.

Jag är glad för Smarre stannar med oss i minst ett år till, jag är lite ledsen för att hon inte kom in som hon faktiskt ville och önskade, men jag är säker på att det löser sig. Hon är en tvåbens arme.

Jag har lite småplaner och tankar vi ska se hur det går med det... Jag är vad jag är... så man får ta mig för vad jag är helt enkelt. Ingen ide att vara avundsjuk, eller på saker man inte kan göra något åt, bara försöka utvecklas och bli och vara den bästa person man kan vara 24/7.

Från oss alla till er alla en riktigt god jul!

despite

trots allt som sker, att jorden snurrar kaotiskt fort, att tiden står still, hjärtan knäcks och lagas så är jag vad jag är...

Mean ean fighting machine... Vi går in i kansek den mest hektiska perioden någonsin i mitt liv, och det är få som jag anser kan hålla jämna takt, det är några få utvalda. I stort sett är det bara faktiskt 2  till som jag känner och har i min krets.

Jag är avsedd för storverk, detta är första milen på en mycket stor och lång resa. Måtte jag komma fram oskadd, för jag börjar fan oroa mig lite.

Planer är omgjorda, kroppen är trimmad, knoppen likaså. Det är nu eller aldrig!

Memento vivere!

skift

Något är inte riktigt rätt.

Somethings gotta give.

En ny mobil...

Well den gamla har nog gjort sitt. Sony Ericssons kanske bästa mobil hittills fick gå i graven. Jag pratar alltså om deras K810i. Som med sin lysande prestande verkligen satte Sony på telefonkartan. En helt klart överlägsen mobil när den kom på sin tid, med lysande recensioner, användarvänlighet och obegränsade kapacitet.

Efter att ha haft en sådan i min ägo säkert en två tre år får jag nu konstatera att den inte längre håller måttet efter alla våra äventyr. Fuktskadad, glapp i laddningen och en batteriikon som bara har tre lägen istället för 100 så får man anse att det är dags för en ny.

Idag införskaffa jag min nya och en utvärdering kommer komma. Hitills kan jag säga som så att jag tycker inte om den. Knappsatsen är inte byggd för mig och mina feta fingrar. More 2 come.

However så är det alltid kul med nya leksaker.

Heheheheheheeeeee

Tröttheten kan göra en knäpp. Vissa får skrattattacker, fnissattacker, vissa blir aggressiva, uppgivna etc...

Me well. im a special case=)

Helgens äventyr bland de unika, long to live to learn=)

Igår var det gym!

Vi har gått in i en ny dimension, vi kan kalla det för en träna sfär.

Det roliga är att jag fått en liten träningspartner igen. Underlättar en hel del insåg efter att ha rullat av 80 kg. Låt oss säga att ordet rödskinn gick att använda. Ungefär som när jag misslyckades med en fliffis och landa på rygg i vattenbassäng, 1 meter kan vara jävligt högt med ytspänning med i bilden:D

Vi säger grattis till den grymmaste tjejen som jag känner inom gym världen! Hon har blivit riktigt grov! Lite deff på det så kommer hon ha en av de snyggaste kropparna någonsin! Får en helt ny respekt för det hela när man vet hur mycket slit och jobb som ligger bakom. Jag själv kan inte påstå att min storlek beror på träning och hårt slit, mer kebab och hamburgare.

Mycket i skolan, men försöker beta av. Snart jul märks på alla samtal från jobbet. Många var positiva till öppningen, men skeptism hänger kvar i luften. För tidigt för att säga om jag föredrar det ena eller det andra föredrar ju att ge det andra en chans iaf. Kanske så jag är i förhållanden också... villig att ge andra saker en chans, tåls att fundera på idag.

Vi syns på klubben! smek!

RSS 2.0