Firestyle

Livet och dagarna så där efter...

Jag har gjort en ganska stor omvälvande resa den började för några år sedan och nu är jag där jag är idag. Jag ska inte tråka ut någon med alla detaljer eller alla saker som hänt, men för att summera den så har det varit en mycket bra resa. De i min närhet har märkt av den rejält och personligen så tycker jag att det inte går att undvika.... Saker och ting blir kankse inte alltid exakt perfekt eller som man vill, men man kan i allra högsta grad påverka.

Har stökat omkring i mitt bibliotek av gamla bilder, fixat inför högskolans och höstens alla kurser samt trixxat och donat lite med grejer som har med mitt arbete och göra och åtaganden som jag gjort.

Som E sa: Hur orkar du?

Det finns antagligen inga enkla svar på den frågan, vart jag egentligen hämtar energi och kraft från, men svaret ligger på de år som ligger bakom mig. Någonstans där började det, om det sedan var en sen kväll när jag strosade gatan ned med V och B eller om det är R som är den utlösande faktorn är frågor som det aldrig kommer finnas svar på och ärligt talat så bryr jag mig inte, det viktiga är framför mig, här och nu.

Det är en vanlig dag, lite gråmulen, men som alltid skiner solen.

"It must be the light".


Ja vad trodde jag egentligen?!

Lö morgon kommer Emelie instudsandes och säger att min artikel kommit med i tidningen, några timmar efter att jag tagit tag och skickat in den=)

so here it is!

http://vlt.se/asikter/insandare/1.510838

Löner löner löner, everybodys working for the 25th! Trodde dock nog att jag skulle kunnat plockat ut lite mer, men fr väl se det som så att det blir så när man har moment som tar upp viktig pengatid för en...

Visserligen kul att vara uppskattad på jobbet=) spec när de tar en i hand mm=)

Nu saknar vi våra veckliga utgångar med Herr J. Alldeles för längesedan. Var går gränsen för snällhet? det är något jag mmåste komma fram till en vacker dag. Låter som nästa grej att tänka över.

Fruktansvärt snuskigt nöjd för tillfället, men det är så livet ska vara.Snart höst kurserna sätter igång supertaggad igen! Och en höst vinter med massa gym! blir grymt! se vad vi kan göra detta år! och vilken procent det blir.


Life is goood!

Så härligt! Vad slår livet itself?!

Underbar dag! Bra dag på jobbet, grymmaste arbetskamraterna! Stack ut till spåret efter jobbet och drar av ett varv och tiden är fortfarande tillräckligt för att kunna söka som polis. Inte bästa formen, men den duger för mig!

Trubadur kväll på krogen! Grrymt! Me love allsång:D Det bästa är nog ändå det som hände i slutet av kvällen. Ett steg framåt får vår lilla hjälte.

Lycka är att diska sin egen disk
// A.

Så nu är den omhändertagen.

Nu har jag även skrivit insändaren som jag skulle göra, får se om den blir publicerad.

well dags att svälja det sista av min smirnoff ice och sova det är en arbetsdag imorgon också=)

Livet är gött världen är stor=)

Wherever it may take me

Jaaa *med en skånsk dialekt och tankar som far mot K:s glada och hurtiga ansikte*

This is an update! Nahaaa?!

Jag har rivit av 21 dagar i sträck, haft några dagar ledigt och nu är jag inne på ett nytt 7 dagars race. Jag har typ dollartecken framför mitt ansikte=)

Well jag har en plan och jag håller mig till den.

Det har varit en mycket trevlig vecka! Uppplock med K som var mycket mer trött än moi och det var nog tur att jag var där... lät henne sova lite på soffan så hon inte behövde hjälpa till med lite plock.

Därefter var det P. Skön snubbe. Förutom att han envisas med att jag är gay.

Det har varit bra dagar på arbetet. Idag gjorde jag dock dubbeltavlor, hoppas det rättar till sig tills imorgon. Mitt minne är ändå ganska fantistkt har jag nu upptäckt, jag minns summan, vad han handlade osv, andra tavlan kommer jag ihåg kvittonumren vad de handlade och hur killen såg ut osv... och jag blir förvånad över det eftersom jag har så många perosner på en dag som jag träffar och hjälper...

jag har kommit in på alla mina kurser jag sökt. Yay for me... 150% is coming up, och en ny stash är byggd för att klara av det kommande året. Jag tror jag har tänkt på allting denna gång. Förra året var ett test år. Project utbildning är sjösatt och nästan halvvägs! med en högre växel. Overdrive fantastisk låt.

Massa festande har varit och mer kommer det bli. Inte den bästa sommaren, men däremot har ajg gjort den bästa av den. Tiden kommer då jag kommer ta rejäl semester och stick iväg. Precis som Kina.

Lycka! har fått skivor och bilder på kina så nu är de i säkert förvar! känns grymt bra!

nu är jag trött och tänker sova! hade gött så ses vi på den andra sidan=)


Så kan det gå! What comes around goes around?

Efter en mycket trevlig helg och mer eller mindre svävande fram på rosa moln, tog jag kraft och lyfte helt. Sjukt om man ska tro på karma. Jag som är mer eller mindre troende på saker kallar det för att bra saker händer bra människor.

J är nog bästa exemplet. Efter en lite tumult artad tid styrde det upp sig. Klarade av sin utbildning, fick jobb direkt och mitt i villervallan fick hon drömläge på en lägenhet som hon sedan fick. Hur det gick sen? Well hon träffa en riktigt bra pojke och nu är hon förlovad=) Tiden återstår att utvisa resten=)

Saker och ting löser sig, det har satt sig väl efter att ha tillbringat tid med någon av eliten. A. Någon annan som åverkat så mycket som finns nog inte. Ska väl vara JL I isåfall

Kul med semester en dag=) Någon hade visst planerat lit fel och nu blev det en dag ledigt:D klart det regnar, men solen kan ju inte skina jämt=)

Ska faktiskt försöka uträtta lite ärenden, det är en hel del saker som jag behöver kolla upp!

Igår hjälpte jag en klasskamrat med grejer, vilket slutade med att jag fick skicka den vidare, vilket blev ett uppskattat besök i efterhand och tack vare det så verkar det även nu som om jag fått mig en som kan svetsa mina hål på bilen. Karma?!  I want to think so...=)

När jag arbetade sprang jag även på N som just hållt på och kaklat om, vilket passar mina syften och behov också, eftersom jag bedriver en liten plan på att göra om här hemma en vacker dag, när jag är rik ekonom;)

Jag tycker att ärlighet, och att stå upp för saker och snällhet ska belönas. Därför belönade jag någon i helgen. På mitt egna lilla vis=)

Var hemma en sväng också, börjat tagit det som vana att åka hem på söndagar och träffa mina päron, de blir ju inte yngre och någon måste hålla dem up to date och så måste de ju få gnälla på någon annan än varandra:D Kan man annat än älska diskussionen om det bortstädade USB minnet? Eller hur min kära mor kastar en blick på min gaddning och tystnar och ser hur ett åskmoln bildas ovanför henne? När hon sedan tar till orda igen brukar det ungefär låta som Gollum när han är arg och upphetsad. Hes röst, spottar ut orden för att lägga in kraften hur mycket hon ogillar den och att hon uppfostra mig bättre. Well jag säger som så att hon uppfostra mig till att bli en självständig tänkande pojke och att ta ansvar för mina handlingar och den kommer sitta där vare sig jag tycker om den eller tröttnar på den. Sen tog det ju också ca 7 år innan jag kom till skott så jag har nog funderat tillräckligt:D Hursomhelst så är dte ändå ganska trevligt att komma hem, verkltugen till bilen finns där, en hel del trevliga grannar och barn och mat i överflöd:D

Apropå på barn det är något jag märkt på sistone. Att jag blivit äldre och börjat intressera mig för barn, inte så! jag är inte Michael Jackson! Förut var de jordens pest och pina, men allt fler och fler runtomkring mig är gravida eller har fått något litet kid och det måste ha påverkat.... Från att ha varit livrädd och inte velat ta i dem med enbart en radiostyrd abb robot så har tanken ändrats till att det kanske inte är så galet??

Dock så tänker jag fortfarande plugga klart, leva klart innan jag ens tänker börja den tanken ordentligt. Plus att jag nog ska hitta något fast innan. Fast adoption är inte långt från mitt sinne heller.

Nu är det snart dags för lunch med världens bästa får! tjing tjing!

nu går det i rapido

sjukt hur fort tiden går när man har kul!

Förra veckan var något av ett eldprov för min kropp eller det är det väl fortfarande. Får väl faktiskt erkänna att nu när jag kliver in på den 15 dagen av arbete i rad, vissa dubbelarbete med att ha gått vidare från det ena till det andra jobbet så känns det i kroppen, spec eftersom jag valt bort att inte gymma dessa 2 veckor och istället varit lite social eftersom det varit både cityfestival och power meet. att festat 4 av sju daar tog ut sin rätt och 2 av sju är också godkänt:D Idag går vi som sagt in på den 15 bara sex kvar så är första lediga dagen här.

Gym idag, underhållsträna så det blir en helkropp. Det regnar tyvärr idag, men det gör mig inte så mycket. Solsken inomhus.

Var något av en väldigt grym helg! bra människor på passet en hel del trevligt folk i butiken, men fortfarande så tror jag bestämt att saken blir vad man gör det till.

ser ut att kunna bli Norge igen. Dags att hälsa på fröken Småland och än en gång höra det vackra klingande dialekten:D

får bli mer krivande sen, så mycket att berätta så lite tid.

stars in the night is a magical thing.

Come see the joy in the life that I bring.=)

Ovanligt gott humör. Why? Ingen bra anledning. Dåligt kan man tycka bra tycker jag. Idag var det sovmorgon. Händer det någonsin att man får en sovmorgon kan man ge sig tusan på att den blir förstörd. Efter att i några veckors tid gå upp vid sex vare sig jag varit mer död än levande, mer sjuk än frisk och bara allmänt frisk men väldigt trött så har jag stigit upp... Vilket resulterar i att precis som i lumpen är kroppen som en väckarklocka i sig... Jag vaknar därför första gången klockan sex rädd att jag försovit mig inser att jag har sovmorgon och försöker somna om... klockan nio går jag upp inser att jag glömt att handla resulterar i att jag åker och handlar mat för en månads tid. Hemma igen tio och börjar fixa inför att dra till arbetet.

Påminnelselapp till mig själv, fota min tjänstebil. Det går bra, jag är populär, en elev beskrev mig som hård. Well, det är jag. Jag är dömande, jag förutsätter saker, jag begär och jag kräver saker. Vilket kanske gör också att de väljer mig för att jag har ett mål som jag arbetar mot och jag sparkar dem dit om det så krävs.

Arbetet är som en bastu nytt uppmätt rekord idag. 31.3 grader varmt!! Jag tål värme, men i kombination med luft sämre än Kinas så börjar tom jag svettas. Det är kul att vara på arbetet, det finns något trevligt som jag gillar med alla personer på bygget, utom möjligtsvis en eller två, men de har sin charm på sitt sätt de vore inte sig själva om de inte var som de var. Vad är scouternas ledord? tror det är alltid redo... Tekniskt sett skulle det kunna bli ett namn på en b porrfilm, menar hallå postmannen kommer alltid två gånger finns ju så why not, förvånad att det inte redan finns;) Får fråga J om det:D han borde ju veta Muahaha. Iaf så var det en tant inne idag, så gammal och skör att jag trodde hon skulle blåsa iväg, tur att det var vindstilla. Hursomhelst så fick jag hjälpa henne lite, det tog mig ca 30 minuter, men tror man på god karma så gör man:D Ha! Iaf så fick jag vara både dörröppnare, hisstryckare och småpratare. Ett tag började hon hosta så jag trodde att sista stunden var kommen, eller som vaktis sa: Hon ser ut att behöva ligga på sjukhuset och bli ompysslad istället för att ränna runt på stan.

Min frys är full av mat.... närmare bestämt 9 fläskfileer 9 påsar kyckling, (8) åt upp en idag. och 16 påsar a 400 g köttfärs.=6.6 kg. Varför hade jag inte all den härmaten när jag skulle deffa?! hade blivit ett monster ju:D För tillfället är jag lite less på att träna, jag har tappat målet ur sikte. Deffen är avklarad, jag har lyft mina 100, jag springer under 10 min 2 km.... gymmet känns helt enkelt inte lika lockande.

För första gången på länge känns det också bra att vara singel. Jag hoppas det här är starten på något bra. För tusan vad svårt det ska vara ibland... U win some u learn some.

Lyxshake idag.

Ni har läst serier där någon ska renovera och familjen ger ett första hjälpen kit som present?? Well här är min historia...
Jag har länge saknat en lampa i mitt vardagsrums tak. Inget stort problem förrän jag flyttade in min garderob och när man öppnar dörrarna ser man helt enkelt inte vad som finns därinne. Först får jag en taklampa, kontakten passar inte, lugnt, köper en ny kontakt som jag ska montera på, men lyckas inte bena ut fas och strömmen. Även kallad blå och brun kabel.... för båda kablarna är bruna av någon anledning. Lösning vi köper en ny lampa. Passar, men beskrivningen är jäkligt tveksam tänker att jag testar med att sätta i 2 lampor så jag vet om det funkar... Efter jäkligt mycket pill och den som ska sätta upp denna nästa gång kommer förstå vad jag menar! Testar jag emd att tända och det funkar! ett... två... tre... *paus* NOT!  Tar ned den ändrar om kablarna, sätter upp den testar och den lyser! ett två tre *paus* NOT! Det är ungefär nu jag börjar bli lite irriterad, för jag har instruerat många hur man gör med lampor och jag har satt upp ett antal lampor förr så nu vet jag inte vad som gått snett. Lösning monterar ned hall lampan kollar kablarna där och ser exakt likadant ut. Testar igen... funkar! Not! monterar ned hall lampan och sätte rin den tänder och den funkar! taaddaaaaa vad är felet sladdarna ser exakt likadana ut!! Slänger ut den i hallen testar och funkar inte! Den funkar inte!!! Nu är mitt tålamod på uppehällningen,. dels för att det tagit lång tid, dels för att det inte funkar, dels för att jag skar upp mitt lillfinger när jag pilla, och dels för det är katastrofalt varmt, bränner i axlar av mjölksyran och jag har inte en jäkla aning om vad som är fel! Inser plötsligt vad som är felet.... har ni kära läsare precis som jag kommit på felet vid det här laget?! Lösningen följer....

Det är inget fel?! Eh jo! jag satte i två lampor för att testa tänker då man kan ju inte kräva tre lampor så jag monterar på dne tredje, men den är ju inte kedjekopplad så det verkar inte logiskt. Förvånad tänds en lampa när jag testar! Svaret på gåtan är att de två lamporna jag fått med och monterat var trasiga! kablar och allt var korrekt, men lamporna däremot! *morr*


Lampan för att förstöra mitt solskens humör!

Så nu sitter jag här, nyduschad, med mitt maskulina rosa dödskalleplåster på lillfingret efter kanten där blodet forsa som en vänlig påminnelse om hur flickor kan se in i framtiden och därför lämnade ett rosa dödskalleplåster i mitt medicinskåp.


Seriously som taget ur den riktigt dålig komedi!

Idag har jag experimenterat med chili con carnen... Istället för köttfärs använde jag kyckling. Resultatet och upplevelsen berättas om senare. Slutet gott allting gott.

Jag var på en 22 års fest! Camillas! Hon är så... rosa!




Passar så jäkla bra ihop! Get a room!

Dont worry! Be happy! Over and out!

RSS 2.0