stars in the night is a magical thing.

Come see the joy in the life that I bring.=)

Ovanligt gott humör. Why? Ingen bra anledning. Dåligt kan man tycka bra tycker jag. Idag var det sovmorgon. Händer det någonsin att man får en sovmorgon kan man ge sig tusan på att den blir förstörd. Efter att i några veckors tid gå upp vid sex vare sig jag varit mer död än levande, mer sjuk än frisk och bara allmänt frisk men väldigt trött så har jag stigit upp... Vilket resulterar i att precis som i lumpen är kroppen som en väckarklocka i sig... Jag vaknar därför första gången klockan sex rädd att jag försovit mig inser att jag har sovmorgon och försöker somna om... klockan nio går jag upp inser att jag glömt att handla resulterar i att jag åker och handlar mat för en månads tid. Hemma igen tio och börjar fixa inför att dra till arbetet.

Påminnelselapp till mig själv, fota min tjänstebil. Det går bra, jag är populär, en elev beskrev mig som hård. Well, det är jag. Jag är dömande, jag förutsätter saker, jag begär och jag kräver saker. Vilket kanske gör också att de väljer mig för att jag har ett mål som jag arbetar mot och jag sparkar dem dit om det så krävs.

Arbetet är som en bastu nytt uppmätt rekord idag. 31.3 grader varmt!! Jag tål värme, men i kombination med luft sämre än Kinas så börjar tom jag svettas. Det är kul att vara på arbetet, det finns något trevligt som jag gillar med alla personer på bygget, utom möjligtsvis en eller två, men de har sin charm på sitt sätt de vore inte sig själva om de inte var som de var. Vad är scouternas ledord? tror det är alltid redo... Tekniskt sett skulle det kunna bli ett namn på en b porrfilm, menar hallå postmannen kommer alltid två gånger finns ju så why not, förvånad att det inte redan finns;) Får fråga J om det:D han borde ju veta Muahaha. Iaf så var det en tant inne idag, så gammal och skör att jag trodde hon skulle blåsa iväg, tur att det var vindstilla. Hursomhelst så fick jag hjälpa henne lite, det tog mig ca 30 minuter, men tror man på god karma så gör man:D Ha! Iaf så fick jag vara både dörröppnare, hisstryckare och småpratare. Ett tag började hon hosta så jag trodde att sista stunden var kommen, eller som vaktis sa: Hon ser ut att behöva ligga på sjukhuset och bli ompysslad istället för att ränna runt på stan.

Min frys är full av mat.... närmare bestämt 9 fläskfileer 9 påsar kyckling, (8) åt upp en idag. och 16 påsar a 400 g köttfärs.=6.6 kg. Varför hade jag inte all den härmaten när jag skulle deffa?! hade blivit ett monster ju:D För tillfället är jag lite less på att träna, jag har tappat målet ur sikte. Deffen är avklarad, jag har lyft mina 100, jag springer under 10 min 2 km.... gymmet känns helt enkelt inte lika lockande.

För första gången på länge känns det också bra att vara singel. Jag hoppas det här är starten på något bra. För tusan vad svårt det ska vara ibland... U win some u learn some.

Lyxshake idag.

Ni har läst serier där någon ska renovera och familjen ger ett första hjälpen kit som present?? Well här är min historia...
Jag har länge saknat en lampa i mitt vardagsrums tak. Inget stort problem förrän jag flyttade in min garderob och när man öppnar dörrarna ser man helt enkelt inte vad som finns därinne. Först får jag en taklampa, kontakten passar inte, lugnt, köper en ny kontakt som jag ska montera på, men lyckas inte bena ut fas och strömmen. Även kallad blå och brun kabel.... för båda kablarna är bruna av någon anledning. Lösning vi köper en ny lampa. Passar, men beskrivningen är jäkligt tveksam tänker att jag testar med att sätta i 2 lampor så jag vet om det funkar... Efter jäkligt mycket pill och den som ska sätta upp denna nästa gång kommer förstå vad jag menar! Testar jag emd att tända och det funkar! ett... två... tre... *paus* NOT!  Tar ned den ändrar om kablarna, sätter upp den testar och den lyser! ett två tre *paus* NOT! Det är ungefär nu jag börjar bli lite irriterad, för jag har instruerat många hur man gör med lampor och jag har satt upp ett antal lampor förr så nu vet jag inte vad som gått snett. Lösning monterar ned hall lampan kollar kablarna där och ser exakt likadant ut. Testar igen... funkar! Not! monterar ned hall lampan och sätte rin den tänder och den funkar! taaddaaaaa vad är felet sladdarna ser exakt likadana ut!! Slänger ut den i hallen testar och funkar inte! Den funkar inte!!! Nu är mitt tålamod på uppehällningen,. dels för att det tagit lång tid, dels för att det inte funkar, dels för att jag skar upp mitt lillfinger när jag pilla, och dels för det är katastrofalt varmt, bränner i axlar av mjölksyran och jag har inte en jäkla aning om vad som är fel! Inser plötsligt vad som är felet.... har ni kära läsare precis som jag kommit på felet vid det här laget?! Lösningen följer....

Det är inget fel?! Eh jo! jag satte i två lampor för att testa tänker då man kan ju inte kräva tre lampor så jag monterar på dne tredje, men den är ju inte kedjekopplad så det verkar inte logiskt. Förvånad tänds en lampa när jag testar! Svaret på gåtan är att de två lamporna jag fått med och monterat var trasiga! kablar och allt var korrekt, men lamporna däremot! *morr*


Lampan för att förstöra mitt solskens humör!

Så nu sitter jag här, nyduschad, med mitt maskulina rosa dödskalleplåster på lillfingret efter kanten där blodet forsa som en vänlig påminnelse om hur flickor kan se in i framtiden och därför lämnade ett rosa dödskalleplåster i mitt medicinskåp.


Seriously som taget ur den riktigt dålig komedi!

Idag har jag experimenterat med chili con carnen... Istället för köttfärs använde jag kyckling. Resultatet och upplevelsen berättas om senare. Slutet gott allting gott.

Jag var på en 22 års fest! Camillas! Hon är så... rosa!




Passar så jäkla bra ihop! Get a room!

Dont worry! Be happy! Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0