Hm det var ett evigt åkande

tycker karuesellen kan åka upp och stanna däruppe nu...Fast enjoy the ride and fasten seatbelt I guess, this is gonna be a hell of a bumpy ride!

walking on sunshine=)

eller typ eternal sunshine, my oh my=)

Drömmar kan visst hända, så nu vill jag börja drömma om pengar som faller från himlen.

I wanna scream I wanna jump for joy=)

Rekordet.

Med en järnvilja och engagemang är rekordet 21 st körlektioner för att få en person race ready till uppkörning och klara sig som aldrig suttit i en bil. Avrundat till 21 timmar=) Stått sig i två år:D

Blod svett tårar a snok!


Hello=)

för att citera eminem: onepack,tupac,threepac,fourpac.

för att citera mig=) hello fivepac and sixpac:D

Kul träningspass: vi har ökat på till 90 i ryggövningen, dock inte med en så lite respekt för vikten!

Blev ett halvkroppspass med topping av illamående på slutet. Skam den som ger sig:D

Vore ju dock inte första gången jag tar i för mycket=) Liten vill mer!

apropå övningskörning!

läser en skräckartikel i tidnignen, jag hoppas att detta inte är sant.

" Trafikläraren,  la upp benen på instrumentbrädan som bevis för att visa vem som körde bilen" resultera med diket.
" Ett nytt tappert försök gjordes men visste inte om jag skulel vara mest rädd för bilen eller trafiklärarens lugnande hand som gled uppför upp och ned för låret".

100 lektioner senare har jag tagit mitt körkort. "detta fixar vi på din semester i juli"
Förmågan att intervjua och känna av personer och inte lova än en gång... visar det problemet med att arbeta med människor.

Jag blir förskräckt av att läsa detta, vilken normal sinnesnärvarande trafiklärare lägger upp benen på instrumentbrädan?! för att han tappar tålamodet?!

Vilken trafiklärare lägger en hand på låret och smeker upp och ned?!

Är det så konstigt att trafikskolor dras med det rykte det gör?!

Om detta är sant, nej. Detta bevisar än en gång min tes om att man bör göra striktare vid intaget att se till att få in rätt funtade människor.

Att det i tidningen stod för några veckor sedan att 2 trafikskolor ska in i tingsrätten för utredning om skattefusk gör det inte bättre.

Jag undrar än en gång hur många seriösa trafikskolor det finns kvar i staden och om det som det verkar nu bara är en enda?

Och än en gång i mitt stilla sinne funderar jag på att göra det jag är bäst på. Vara envis, sälja och styra upp saker och ting och göra allvar av något...

Tiden får utvisa.


god dammit oh oh I mean allah dammit...

hm kommer till konfereansen och får sent omsider reda på att det är inställt. Ombokat iaf well det var nu som jag hade tid, vi får se hur det går med detta.

Istället blev det film med bästaste gänget, fast jag var så sjukt trött efter helgens alla bravader, springande hit och dit i stockholm så jag slocknade som ett litet ljus drömmandes om en framtid nära mig.

Här kommer vi göteborg!

så jävla taggad! Barn på nytt!

Söndag, den sk vilodagen.

Då fick man höra det igen. Ibland kan man gå galen för mindre - Varför måste du alltid?

Föräldrar är som de är och de menar säkert väl, men detta är mitt liv, mina drömmar, mina mål. Egentligen får de skylla sig själva, det var trots allt de som lade grunden. Jag har bara byggt på det lite själv sen.

Jag tror att alla människor då och då känner känslan av att vara ensamma, trots att de är omgivna av sina vänner, för att de inte förstår, för att man själv känner att man inte jämt tillhör deras grupp, eller för att man har högre mål ambitioner och det synkar inte just med deras liv.
Jag har många gånger funderat på vem som är den lyckliga personen, den som är dumdristigt naiv och blåögd och för dum för att förstå, eller den som faktiskt förstår och jobbar mot målet. Well jag tror att det beror på som alltid.

Igår var det grymt! lugn tentakväll som slutade som funktionär på Västerås street race! Kan avslöja att en evo gick vinnande ur det hela, min förhandstippade favorit var en supra. Fast egentligen borde jag veta bättre fyrhjulsdrift tar starterna och den korta sträcken så har den en stor fördel. Någonstans intalade jag mig att supran skulle vara så välpreppad att den skulle kötta evon, men nej.

Burgare sen med bästa Lill J och Super S, som btw nu blivit granne:D happy happy!

Igår var sista dagen för J, och det kommer väl vara lite motigare att gåt ill jobbet ett tag framöver, men ingen är oersättlig.  Det var otroligt kul att jobba igår ändå, när jag tänker efter så var det ett flertal kunder som berömde servicen och hjälpen de fick och igår var en dag som det faktiskt behövdes höra ibland.

Dags för tentaplugg, arbete och sen direkt mot stockholm för konferans. Its gonna be a legendary sunday!

well it was legendary...

Idag var en sådär dag - en när och kär kollega har gått vidare i sitt liv och jag önskar henne all lycka till, men det är ett stort tomrum som hon lämnar efter sig. För genom åren så var det inte bara en kollega, utan även en vän, som kicka lika hårt som mig om inte hårdare och jag kommer sakna våra helger tillsammans. Dock försöker jag komma ihåg att även om dörren stängs så kommer fönster öppnas och kanske kommer det fyllas upp av en ny lika härlig människa, kanske ännu härligare, men i detta fallet så tvekar jag, för onekligen så tillhör hon en av de bästa.

För övrigt så var det en lätt irriterad dag. En kund som skriker på en för en telefon, grejer måste ändå testas. Berättar att han är kommunikatörs ingenjör, well på mitt jobb är det ändå jag som bestämmer och här följer vi regler efter konstens alla regler och ingen utböling ska komma och lära mig mitt jobb när det rör en vanlig standardrutin som jag är mer än väl överkvalificerad att utföra. Visar sig vara fel på tre telefoner i rad, då börjar tom jag misstänka att något är fel och statistik ljuger ibland men sannolikheten brukar det inte vara fel på=)

Svaret var ett trasigt testuttag, och när det väl funka så var felet lätt avhjälpt. Till att börja med så måste man starta igång telefonen genom att trycka på ON. Därefter flöt det väl på utan större incidenter.

Imorgon söndag, jobb och konferans, ser sjukt mycket fram emot den, hoppas jag inte bli besviken.

Kalla mig blond, naiv, blåögd, men jag tror ändå på ett lyckligt slut och blir det inte det så nehepp jag försökte skapa ett iaf.

its 4 o clock in the morning...

Denna morgon älskar jag soluppgången, den skvallrar om en ny underbar dag med nya möjligheter och försök att ställa saker tillrätta och få världen att inse att egentligen är det jag som skulle styra världen. Med en fast och vänlig hand.

crazy crazy....

Ärligt talat så ser jag mig nog som en ganska upplyst person, visst jag dömer människor, men det är naturligt, är folk puckade så är de.

Well detta övergår mitt förstånd.

Eller är det jag som missat någon pusselbit? Eller är det jag som blivit för positiv och enkel i mitt leverne som gör att jag inte förstår de problem som dyker upp som gör att hela världar rasar samman?

Ibland önskar jag faktiskt att jag var tankeläsare, som i filmen what women wants. Det är jämt som om de inte ens är av denna värld och universum.

Disturbed...

balansen har rubbats något, me not likey.

Det börjar läggas på hög nu, tur att jag är så fantastisk på att rasera och underminera, nästan så man borde börja arbeta som demolition man=)

Whats up?! Well har hunnit fyllt och blivit 27, folk verkar ha det som någon hystoeri att så fort man fyller så är man snar 30 och död, jag lever mitt liv som jag vill, jag uppfyller mina mål, och arbetar mot ett större mål, jag hinner inte ens fundera över den tanken att jag snart skulle vara 30, för ärligt talat orka?

Jag kickar hårdare än de flesta och jag är i bättre form än de flesta trots handikapp.

För tillfället förbannar jag solen som förstör mina studier, well får se om jag gör slag i saken och införskaffar mina glasögon.

la sommarjobbsschemat... max ledig en gång i veckan. Får ta tillvara på de dagarna, blir väl antingen fiska eller sova och städa. Visserligen dags att sy ihop hela paketet i höst så who cares. Min belöning är inom räckhåll, de tre fattigåren är över och det är dags att komma ur lågkonjunkturen och in i sötebrödsdagarna. Min fina perfekta plan håller.

Apropå tro... det är intressant. Man delar upp saker inom självförtroende och självkänsla. Det lustiga i det hela är att på sistone är det många som säger att man förändrats. Nytt ljus, gladare osv inget spec har dock hänt, eller har det det? Då borde ev ljuset slockna de närmaste veckorna. Fast allting handlar om tron inte sant? Well vet inte om jag tror så värst mycket, jag vill se resultat. Tänk om det vore lika enkelt som att gå på gymmet som att få det man ville ha.

Det bästa är när man faktiskt en gång haft det och tänker på det igen. Det bästa är rkanske  att man kan inse att människor förändras och kan förändras till det bättre.

Jag har insett vad jag saknar och det är inte den eviga kärleken som fyller en med lyckorus för ett tag... vad jag saknar är personer som gör mig till en bättre människa än vad jag redan är. Tur att det finns några substitut.


Taggad laddad this...

Större än någonsin starkare än någonsin... den här sommaren kommer gå till historien.

so...

guess friends are what makes life worth... yeah right.

Kom änglar - Lars Winnerbäck.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Yay its my birtday!

Jajamen då var det dags igen!

Vad var min tanke? nu igen, hm senil redan icke bra!

Jo, eh det var min träning ja. Uppdatering...  15 kg extra nu, tyngre och mer av allt. Kompis det går bra nu!

apropå lån...

Det var en gång en pojke som sa: Det är bra med lån, man får avdrag på det när det gäller skatteåterbäringen.

Jaha så går det när de visa tänker till... Avdraget är självklart beroende på hur stort lånet är... men om man tänker att man betalar av ränta och lite amortering så spelar det ändå ingen roll eftersom du tjänar på att inte ha något lån...

Summan av summarum, vissa människor ska inte försöka tänka ekonomiskt. Framför allt än mindre ge tips om det, när man uppenbarligen inte har tänkt till alls.

Homo economicum för the win.

solskenshistoria=)

Är större delen av mitt liv, men denna vill jag faktiskt komma ihåg.

Huvudrollen i dramat är me, papa, und Daniel=)

Daniel är min granne som nu hunnit blivit elva! värsta stora killen!

För alla som äger bil är det vid det här laget hög tid att byta till sommardäck och börja köra ordentligt så dock itne i mitt fall, men för pappas fall=)

Däckbyten på bilar de två och in rullar Daniel. Vars stora intresse är bilar=)

Det börjar bra med att han upptäcker att pappa har satt rotationsriktningen fel=) Vilket han också påpekar. Lite mutter tillbaka=) Sedan upptäcker han att pappa inte har kopparpasta på sina skruvar, vilket jag påpekat många år nu=) och berättar i detalj för pappa vad som kommer hända nästa vinter om man inte använder kopparpasta=) Därefter frågar han om inte volvo 440 tillhör den sämsta bilmodellen någonsin som tillverkasts av volvo liksom 360=) För att sedan själv flinkt som fansen börja hjälpa mig byta däcken. Bra med en övervakare, första delen gick bra men andra delen höll han på att sätta domkraften på plasten och missade helt den bärande balken och domkraftsplatsmarkeringen. Samtidigt som han byter berättar han om de dumma och töntiga flickorna i klassen=) Fullfjädrad mekaniker=) dock så ska jag se till att han inte blir mekaniker. Det vore resursslöseri att en så skärpt kille ska bli det=)

Insåg just i det läget att om min elvaåring kommer vara lika bright och skärpt som honom så kan man lugnt leva med inställningen om att det kommer gå bra för ungen trots att man släpper den utom synhåll=)

Vilket leder mig in på nästa del. Vad fan är det för fel på mig när jag börjar tänka i de banorna?! Har jag slagit i huvudet rejält det här året nej inte sedan jag var 12 eller något och sprang in i bommen. Är det alla volterna som gjort sitt nu?? Läskigt när man börjar tycka att ungar är helt ok och faktiskt ler åt tanken. SCARY!

RSS 2.0