första hyfsat seriösa gympasset på länge!

Då saker och ting varit lite galna det sista halvåret så har rutiner framför allt blivit väldigt lidande. Men det är så jag valt och då är det så det blir. Lite skinkig på sistone då det har varit en hel del påhopp och tankar om min tankevärld. Sammanfattningsvis kan man väl säga som så att det är lite mer hm do and donts och lite mer Nike reklam i mig och det kan skada och ta illa upp... Well jag är vad jag är och har blivit vad jag blivit. Förflutet gör att jag inte släpper saker och ting och jag har fått lära mig den smärtsamma vägen, vilket antagligen gör att jag inte släpper. Någonsin. Jag har redan erkänt för mig själv att jag alltid kommer vara en bitter jävel, önskade och hoppandes på att få det jag inte kan få, men jag vägrar också låta det begränsa mig i någon större mån. Jag har beväpnat mig med en arsenal av kunskap som jag har till min hjälp och viljan att vara fri och självständig hjälper till bra. Go with the flow, för im high:D

think im on a roll and i think its kinda a weak....

tankar tankar tankar som alltid...

2 misslyckanden som egentligen inte är tolerede alls. Jag har högre ambitioner än så, så undra var det gick fel. Well jag har en bra aning så denna gång ska jag säkra upp det här, rejält! Sparkar igång kunskaperna som jag en gång lärt mig och dags att pressa till max, denna gång finns det bara ett giltigt resultat. Det är dags att bli klar.

Jag finner saker och ting lustiga.... i många dagen då jag börjar påpeka saker?

Om alla skulle försöka undvika att göra alla saker som de stör sig på i sina liv så skulle saker och ting antagligen vara mer friktionsfria.

Jag har en konsekvensteori, den är ganska intressant, antagligen ganska destruktiv i sig också. Hittills så vill jag påstå att den håller, men livet fortsätter och jag fortsätter applicera den för att se om den står sig. Men som sagt den kan visa sig vara destruktiv.

Valborg är inställt. Allting är inställt, nu tar vi sikte och denna gång är det bara seger som räknas.

censur

vad trött jag blir. En till tenta som kommer ligga och släpa. Visserligen var denna något som jag redan hade på känn innan, men drygt.

Jaja blir att ta mer fokus på detta nu. Lite lagom lätt irriterad.

påsk

sjukt onyttig tid egentligen! dåligt med träning, dåligt med arbete, dåligt skrivande på uppsatsen. Påsken var ingen hit! Hela världen liksom bara stannade av! Me no likey! Problem problem och strul folk tar ledigt hit och dit och inget funkar eller finns på plats som jag vill. Det är mina dämpare ett bevis på. Nåja ska ringa dit imorgon direkt. Packa mig iväg till sjukgymnast också. Skicka och lägga in mer delar på vårt arbete.

Så vad har hänt?! well min axel har ballat ur helt = träningen är nere på is. Mycket tid går på uppsatsen, men saker och ting skulle kunna bli effektivare så min träning inte skulle bli lidande. Påbörjat ett nytt projekt som är halvvägs, önskar avsluta ett annat projekt, men som är lite lagt på is för tillfället.

Vad mer? har bokat tid hos banken för att ta reda på framtida val och möjligheter, alla som känner mig vet hur jag älskar att ha alternativ för framtiden. Har skapat några alternativ också just idag faktiskt, får se hur det påverkar min framtid.

Det roliga är att jag får ganska ofta höra det att jag tänker för mycket och planerar för mycket, saker har ju ändå en tendens att aldrig bli som man planerat så vad är det då för mening att göra upp planer? Well att planera och se nackdelar och fördelar ä ju något som jag helt klart förespråkar och även om man nu kallar det för planering så kanske det inte är en planer utan mer en reflektion över vad som kan gå rätt och fel i framtiden och istället för att drabbas av en kalldusch på grund av missade saker och insikt så kan man ju lika gärna förbereda sig på det tidigt genom att söka och ta in kunskap på området i ett tidigt skeende istället för att välja att bortse från det?

Hur många gånger har saker och ting gått åt skogen eller fått göras om bara för att man helt enkelt väljer att knuffa det åt sidan och göra dte till ett senare problem istället för att börja kolla upp vad som kan ske om man gör så eller gör si....

nu vill jag att axeln ska bli hel. Sämsta deffen någonsin. Over and fucking out!

this is the german coastguard what are u sinking about...

Det rinner på kan man väl konstatera. Livet alltså.

vad har hänt? Well födelsedag är nu 28 år. Vem fasen skulle tro att jag skulle bli så gammal en dag och vad har jag hunnit med på den tiden? En hel jäkla del faktiskt=)

Vi är nu inne i slutskeende med en viss uppsats fyra intervjuer gjorda, dags att sätta ihop och fixa det hela.

Stoclkholm lite man shopping, in och ut. Tjejen var skön som jobba där med sina kommentarer.

idag får jag förhoppningsvis klart hela badrummet.

söndag extraarbete.

Mer eller mindre klar med en person nästa man eller kvinna till... sommarjobb fixade. Life is now very good och planerna till höstens kurser är smidda. Livet ser onekligen mycket ljust ut.

Grattis i efterskott

8 april har passerat ett datum att minnas. Grattis i förskott snart 12 pril=)

På något vis vann jag högsta vinsten, fråga mig inte hur eller vad jag gjorde för att förtjäna det, men är nu iaf djupt troende på karma.

trötthet...

Jag har märkt att jag börjar bli tröttare och känsligare. Kroppen verkar inte alls tåla det mitt psyke klarar och det är tufft när kroppen börjar bli begränsningen istället för psyket.

Jag är nöjd, jag har gjort mycket i mina dagar och jag gissar på att en dag kommer jag leva på dem... minnen. Saker jag uppnått, saker jag gjort, ögonblick som slog en att det här är det som livet handlar om. Den bästa dagen i ens liv.

När sommaren kommer såhär förvärras alltid graden av smärta, förvärra är väl fel ord. När man väljer mellan att ha djävulskt ont, eller lite mer djävulskt ont. Dock är det inget jag orkar jaga upp mig för längre, jag har accepterat vad som komma skall... Kanske därför jag är stressad, vill göra ås mycket och se så mycket?

Den friske har många drömmar, den sjuke bara en... att bli frisk. Den som inte kan bli frisk får väl ha drömmar som den friske då?

jag är vad jag är... och är rädd för vad jag kommer bli... Det är inte så många som funderar över sådant och med all rätt... den som funderar på det riskerar att bli galen och bli deprimerad det är så psyket fungerar. Så egentligen borde jag inte fundera utan passa på att njuta medans jag kan... men tanken ligger där och maler... när kommer dagen då det inte finns någon återvändo och vem finns vid min sida?

Det är något vi lämnar åt morgondagen, dags att leva i nuet.

5:e april

Måndag och det var då allting satte fart....

Proteinet på plats, mjölken laddad, 3 kg kyckling gjorda och nu börjar vi på allvar. Slut är det på utemat, alkohol. Siktet har ställts in nu kör vi!

humöret kommer gå i botten haha:D Det tror jag visserligen inte. Min kropp borde vara hyfsat van vid kosten och energiintaget nu så det borde gå bra. Det visar sig om någon vecka. Träningen har lagts om nu också=) Det blir grymt bra det här! kort kommer inom kort.

så rätt men så fel...

ibland tänker man lite galet.

tentan är över... inte den sista tentan kan jag nog konstatera... det är kroben jag menar. Nåja en chans att lära sig lite till.

vad mer... vi önskar lycka till A att det går super idag!

en tanke som jag har är varför många festar som de gör, men det är deras liv och jag har mitt... vem vet jag kanske skulle vara likadan om det inte vore för allt annat.

RSS 2.0