Sluta aldrig förvånas över...

människorna. Vem går upp till en främling och kallar dem för våldtäktsman? Om jag inte varit så rädd att smittas av idiotbacillerna hade jag rört vid personen på ett hårdhänt sätt.

I choose

välj vist, det kan visa sig vara något du kommer fundera över en väldigt lång tid.

Det började...

Det började en regnig höst och slutade en solig vår Det var en gropig väg men rak en sådan Det fanns uppförsbackar men även nerförsbackar Vägen var lång men också kort Och tog slut lika fort som den började. Words by Lorenzo Dias. Den går att applicera på många saker, en uppsats till exempel. För mig något helt annat.

Then beat it...

Allting som var så bra för att väldigt snabbt vändas. Detta år har inte haft den bästa början. Kuren mot detta vet inte ens om det finns en sådan snart. Jag vet att storheter väntar, men för tillfället så är det en grop som jag måste ta mig upp ur. Har jag tappat målet ur fokus? Har det långsiktiga målet förändrats? En dörr stängdes, jag antar att jag får börja snickra ihop de två fönstrena.

Gratis att gå på högskola?

Igår var en rolig dag då det visade sig att det finns visst åsikter om det är gratis eller inte att gå på högskola eller inte? Jag anser att det är det. Det kostar inget att ansöka till en kurs på högskolan, förutom den tid du väljer att lägga ned på studierna. Det kostar inget att få gå kursen, biblioteken lånar ut kurslitteraturen gratis, det finns datorer på skolan om man inte har någon egen. Det finns ingen terminsavgift för de som är svenska medborgare och pluggar i just Sverige. Då kommer vi till nästa del, att ha csn. Csn är något som man lämnar in en ansökan om att få, alltså en helt frivillig del som du väljer att ansöka om för att få. Du får tom en bidragsdel kostnadsfritt, som inte behövs betala tillbaka, Om du däremot vill ha mer så får du låna de pengarna till den förmånligaste räntan i Sverige. I rest my case.

Medias påverkan

Media är ju som de är... De kan konsten att verkligen blåsa upp något litet till gigantiskt problem. Senaste som jag roas av att läsa är Kallas och Björgens armar. Fullt normala armar för någon som tränar skidåkning och gymmar, lägger man på det faktum att de dessutom är elitidrottare så tycker jag nästan att det är konstigt att Kallas är så små och att Björgens är så stora då det borde skapa extra vikt, kontra vad de presterar... Men människan är skapt olika, något som verkar glömmas bort alldeles för ofta i dessa sammanhang. Jag kommer heller aldrig förstå människor som ska påpeka och pracka på sina åsikter på andra. Det är fult, det är äckligt och jag vet inte allt. Well det är inte så jävla hett att ha kagge heller, eller osmakliga tatueringar, töjningar eller taskiga kläder, men nu är det så att vi förhoppningsvis bär det för att vi gillar det och tycker det är snyggt och vem fan är någon annan att döma?! Mitt liv ingens annans och har de ingen värdefull åsikt som baseras på eget tyckande så är den ganska värdelös att dela med sig av.

Its closing in...

I just cant wait to be king!

trött så oerhört trött...

trött på människan... Jag blir bitter av att arbeta med människor och umgås med människor. De är varken vettiga logiska eller sanna...Jag föraktar nog en hel del människor och jag förstår idag varför jag var som jag var liten för det var samma sak då... Så frågan som jag ställer dem är: Vem fan tror de att de är? Jag klantar mig som alla andra människor, säger fel saker gör fel saker, problemet är bara att folk blir så sjukt upphetsade över det och skapar ramaskri... de inser dock inte att de gör exakt samma saker och värre därtill tillbaka. Hur många gånger som jag släppt det och struntat i det, men ärligt talat så börjar min gräns bli nådd.... Människor som jag känner i min närhet är snåla, inkompetenta och egoistiska. Jag tror jag borde börja beskära trädet. Ibland måste döda grenar kapas för att nya ska kunna bildas.

why so serious

Att fela... ja jag gör misstag uppenbarligen... ja jag råkar visst skriva "uppseendeväckande" saker... Well jag är inte perfekt och vem kunde tro att folk skulle reagera så... orka. Well det är borttaget, bett om ursäkt och nu får livet rulla på. Känns som om jag gjort för många misstag mot samma person på sistone bara... Löste ju detta lätt iaf. Dock så gör den personen misstag mot mig tillbaka, bara att jag är ganska överslätande och snäll.... Orka bry sig ingen är korrekt jämt... varför kan inte människor ta saker med en klackspark och tänka jaha det var ju en konstig kommentar men det kanske ligger en bakgrund bakom den istället för att börja härja om att det är en idiotisk kommentar... Visserligen var det en mindre lyckad kommentar, men det får lite för stora proportioner. Det var en kommentar hade personen istället skrivit tillbaka haha, det var något som bara gällde förra helgen så hade det inte vairt något problem... glimten i ögat rätt attityd... Why so serious....

RSS 2.0