Onsdag:

Morgonpromenad.

Gym: Fokus axlar, med inslag av armar och mage.

Kväll innebandy=)

Go go go!

2 matlådor av tre och första drinken=) Mumma!

Das träning, stor vill bli större?

Sista invägningen gjord visade ungefär 78.5 79. Den var lite diffus. Blir så utan supervåg=) För övrigt så suger supervågar men det är en annan historia=)

Matprogrammet är upplagt och nu börjar vi.

Detta år testar vi med mer kardio och delar nu upp träningen med färre övningar men oftare och köra tungt tungt tungt!

Som sämst tar jag sikte på förra året och det kommer jag slå utan problem. Går detta vägen blir det ny fokus och utveckling på nya fronter=)


and its on!

Nu går allting sådär fort igen!

Helt fantastiskt egentligen. Det är väl nu det visar vad jag egentligen är gjord av.

Allting lösre sig till det bästa, som en vis flicka en gång sa. Ska jag vara ärlig trodde jag henne inte, kankse på randen till ordentlig härdsmälta. Det var då.

Jag fick en resa tillbaka i tiden när jag var hemma sist. Saker jag begravt och aldrig tänkte tänka på igen. Jag vet inte om minnet och erfarenheten är positiv i det här fallet. Allting går att härleda dit och det är ingen vacker läsning.
Det är inga vackra tankar, ingen grönskande trädgård, inget solsken. Allt som existerade då var en värld som var röd. Jag är nog bitter, bitter på mig själv. För saker jag inte visste då, för att jag inte var starkare, inte hade tillräckligt med kunskap, inte var tillräckligt modig. Inte som idag. Mina tankar är inte vackra om detta, jag insåg under den tiden att alla människor är benägna att kunna döda. Hetsa dem tillräckligt, ta ifrån dem allt, och överraskningen kan vara ett faktum. Jag vet inte än om jag släppt det, antagligen inte eftersom jag kommer bära med det resten av mitt liv och att tända den inre elden är inte särskilt svårt... Jag är vad jag är och antar att jag accepterat det. För trots allt så kickar jag på bra! Helt klart över genomsnittet!

Det var då det! nu är det nya vindar som blåser!

På torsdag kommer hon! egentligen har hon ju aldrig varit särskilt långt borta och tiden har gått fort, den gör det när man har kul sägs det! Lika vacker som den dag jag träffade henne för första gången och det var kärlek vid första ögonkastet. Bortskämd som hon är, men hon är värd det=) Kunde faktiskt inte hålla mig så träffade henne i måndags, and its like on! just like that!

Bröstpass

Mmmm boobies=)

Maxning i bänkpressen, still got it=)
körde fler reps och på tyngre=)
snedbänk ungefär samma=)
med hantlar mer=) och snedbänk mer=)

Damn it feels good!

.......

haha där folk kanske backar....

Så nej... är folk dumma i huvudet och de klankar på mig så klankar jag tillbaka. Har de rätt att uttrycka sin åsikt så har jag det att uttrycka min.

Jag gör det som krävs och jag svarar för ingen förutom mig själv. Var jag än hamnar så vet jag att jag kan stå för varenda ord och handling.

Nytt benrekord. Vet inte om det kan räknas för att det var en ny maskin på nytt gym, men eftersom jag inte har något annat att mäta med så har jag bestämt mig för att räkna det som rekord. Ny vikt nästa gång, börjar bli lite småtungt. Fast nöjd ökade i vikter på alla andra maskinerna innan också=)


Det blir vad man gör det till

I sådana lägen är det dags att gå tillbaka till sina grundvärderingar.

Therefore over and out!

Ett bevis för mig sj?

Man gör många underliga resor i livet och ibland tror jag inte ens man har ett humm hälften av alla gångerna var man är på väg...

Ikväll är en sådan kväll...

En sådan där bra grej att veta om sig själv bara... Då jag kan summera det med... prinsen är död... leve prinsen.

Inte mitt problem. För jag har inga.

Lady Gaga

http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY

Vet inte om så många reflekterat över detta med Lady Gaga men... Gaga betyder....

1.
excessively and foolishly enthusiastic: The public went gaga over the new fashions.
2.
ardently fond; infatuated: He's gaga over the new girl in class.
3.
demented; crazy; dotty.

Jag tycker det är intressant. Medan många spottar ut ett onehit wonder låt och blir någon sorts artist för ett tag och sen försvinner så verkar Gaga överleva och som alltid chocka med något nytt. Att hon sedan levererat dunderhits om och om igen gör henne inte sämre.

Alla minns nog när Britney Spearsr slog igenom... Det sockersöta lilla flickan som sjöng om hjärta och smärta, för att sedan tuffa till sig och go ballistic med galenskaper och sexspexet... Inte riktigt lika hmm övertygande.

Gaga har kört på en och samma stil från början vilket gör henne mer trovärdig=) Att namnet sen uttrycker en grundide gör inte saken sämre. Att para ihop sig och göra en låt med Beyonce gjorde inte saken sämre och tycker det är kul att se dem båda göra en ganska galen video tillsammans och en varsin version av telephone. En Gaga version och en Beyonce version och ja... gissa vilken jag föredrar:D


fyfasen!

vad jag gillar min sos=)

Vem sa att man itne kan shoppa sig lycklig?:D

En shoppaholics bekännelse:D



Me like!

och nu väntar vi...

Jorden är rund... Bollen är rund... jag börjar ana ett samband:D

citroen!

gör det igen de släpper en liten rally värsting!

den är inte lika het som deras survolt men nog så tilltalande! anar lite drag från subarus rundare rallyformer!

om jag ändå inte ogillade franska bilar så mycket!

Rygg!!

Riktigt bra pass! fick vända på övningarna, men det gick bra ändå!

Kan glatt konstatera ett framsteg när det gäller uppdragningar för ryggen. Även om det inte blev med vikt idag så var det striktare och de 30 tog mer tid än vad jag trodde men kämpaandan var det inget fel på!

Ett litet steg för mig ett stort steg för min träning=)

Alltid skönt när det går bra!

Boyah!

grym fredag! Första som möter en så fort man kommer hem är en vitt kuvert från Nautilus eller arctic som det numera heter och med en prishöjning som kom som brev på posten - bokstavligen talat.

Så igår blev det nytt gym och dubbla pass. Först ensam, insåg att det stället inte var min grej så joinade The H för ett axel/mag pass. Kan konstatera att det var i min smak=) Bra magpass. Sämre axelpass, men kände mig lite sliten från bröstpasset så det blev nog lagom.

Urartad fredag blev en mysfredag=) Ibland är det så skönt att vara kille, man har så mycket mindre problem av någon anledning=)

Någon borde komma på ett namn för det: Wait think I just did: I dont give a crap ratsass theory=)

En bra vecka i skolan sommaren närmar sig och examen närmar sig med stormande steg... och därmed också slutet på projektet... it seems to be a win! tiden går fort när man har kul=)


Dubbelträning

Man ska veta sina begränsningar, jo jo, fick alla omkring en bestämma skulle jag inte ens komma ur sängen.

Hursomhelst en av de bättre dagarna i skolan. Hade suttit hemma och pulat mycket innan lektion och kommer dit läraren bekfräftar att det är rätt siffror - så jävla skönt och det övriga tog ca en kvart att avverka. För första gången på länge kunde jag andas ut och bara känna - yes jag är med på banan.

Det tar ut sin rätt att dubbelplugga, en fråga som ofta stöter på är: Varför? Hur orkar du?

Well som svar på frågan varför: Jag är på skolan av en anledning. Att lära mig. Jag har inga som helst handikapp, förutom 2 sjukdomar som ställer till det lite, men hinder är till för att övervinnas och tekniskt sett innebär det att jag får kämpa lite hårdare än de andra bara. Jag är inte där för att jag inte vill eller för att jag inte har arbete som väntar. Jag har en tidtabell att hålla. 2 Min skola är mer eller mindre gratis och detta är en investering i mig själv och ja jag är egoist för jag investerar i mig själv både genom träning, vässa psyket och intellektet. Dessutom är min utbildning mer eller mindre gratis och jag är ekonomiskt och tänker maximera utfallet och effektiviteten.

Jag orkar genom att jag är jag... Jag har legat vaken grubblat, önskat, förbannat och nu när tiden dagarna äntligen är här tänker jag inte gnälla eller backa för att jag fått det jag så länge velat ha och önskat. Som alltid var försiktig med det du önskar, för det slår kanske in.

Så ja jag är en av de största pluggisarna i klassen antagligen och ja jag ställer krav. För med som allting annat här i livet tänker jag inte acceptera exakt vad som helst och jag tänker följa min plan. Planen... som tar slut om ganska exakt 9 månader minus 3 månader för sommarlov och som jag har väntat i 2.5 års tid. Antagligen tar det hela inte slut här heller=)

Sen blev det dags för gym! Dags att ta revansch från sjukstugan=) Pass hela veckan, dunsat på med bra vikter och idag blev det axlar och armar. Fokus axlar. Ska fan skriva ut en bild på förebilden och målet mot sommaren R. Kan aldrig vara fel med lite extra motivation!

Sen blev det innebandy som vanligt! gästspel av V och K=) och någon galen tjomme som avr alldeles för löpvillig för min smak=) Blev några mål iaf:D

Jag har insett en sak att univsersums lagar verkligen jobbar för att ta en dit man vill.... Hittils har jag infriat alla planer jag haft och framtiden ter sig onekligen väldigt ljus ut.

Resan fortsätter=)

Voila!

Jag som alltid älskat Honda fick se något riktigt ögongodis.

Från ingenstans kommer citroen med en uppstickare - Survolt!

Man kan väl se det som en typ Honda Crx kombination=) Miniliten och sportig=)

Helt klart en kommande favorit om den kan se så fräsch ut! Misstänker dock att det kommer sitta en skitmotor i den, men fräsch är den ju helt klart!

får mig att tänka på när jag var liten och batman bilen var grym=)

Dagens träning

Dammit! hatra att vara sjuk och bli svag... värsta av allt är att något är rejält fel nu... well well segertåget tuffar på!

En av de bästa filmerna jag sett!!!

Eh idag när jag "pluggade" som mest råkar jag markera en mapp med en film och råkar komma åt enter och råkar fastna framför den i 2 timmar tills den är slut "can u spell to: OOOOPS?!"

Här är dock recensionen: JAG ÄLSKADE DEN!

De som känner mig vet att detta inte sker ofta!

Den är så härligt mörk, planerande, elak, kaxig, grym, hård och slutet är inte puttenuttigt som alla andra jäkla tönt filmer!

Ta Batman - Dark knight. Heath Ledgers underbara tolkning av Joken som får hela filmen att bli legendarisk, totaltförstörd av ett gullepluttäckligt slut där mänskligheten sluter fred och visar sitt bästa ansikte - för en gångs skull.

Hursomhelst filmen jag talar om är Law abing man! En man tvings se sin familj mördas och frun våldtas och se sin dotter ligga hjälplös för att ja ni förstår poängen. Ett korrupt och fegt rättsystem som går på att få bonus istället för att skipa rättvisa, se Usas rättsröta eller sveriges skandal för att förstå. Hursomhelst... så vill han förändra och börjar straffa mördarna... och alla andra som är inblandade! Rampage! I like! Med en makalös handling, man har inte en anig om hur det kommer sluta, uppfinningsrikedom och att se en slagen man resa sig och visa vad man kan göra med envishet, och hämndbegär slutar detta med en 5/5! GRYM!


Våldförd.

Aldrig har jag blivit så besviken på en regissör och hans tolkning av en uppföljare.

Den närmast legendariska filmen heliga filmen Boondock saints, All saints day.

Den är närmast gjord som en komedi, med en tafflig handling som påminner om den första filmen, mindre välgjord och med effekter som får det att verka som en komedi.

Efter år av väntan är det ju bedrövligt.

Det kommer en trea, hoppas de inser vilken miserabel insats som gjorde på tvåan och ger jobbet till någon som kan sitt jobb och förmdedla själen som man lyckats göra i första filmen. FY!

RSS 2.0