En ny insikt?

Enligt en vän som arbetar på bank så kommer man aldrig ifrån dem... de där personerna som man inte förstår hur de blev 30+ för att de blivit tappade för många gånger som liten.

Ta tex de uppenbara sanningarna som:
Inte hålla på med el om man inte vet vad man gör.
Inte svänga fastän vägen svänger.
och därefter så otroligt mycket mer.

Nu riskerar det att ev bli likadant på andra yrken. Finns det inget yrke där man slipper dessa personer?

Det finns en charm med dem också, men den försvann väldigt bort när mitt humör gick i taket när en bil ligger 20 km för lågt. Går ut på vägren för att släppa förbi, men bara glider ut till hälften och för att därefter just när man ska förbi glida tillbaka ut utan att blinka. Trippelfel. Som en P säger och lever efter: Folk är idioter tills motsatsen bevisats.

Däremot har jag en gedigen skara som jag omger mig med som är en av den riktiga eliten och mycket vettiga. Konstigt nog har vi alla också klarat oss väldigt bra här i livet, ödets slump?

Nej nu blir det till att bli smekt av en pojke på ryggen och vem vet? Det kanske blir kaffe med dopp?

I helgen träffade jag en flicka, från Överkalix. Jag frågade om hon känner gruppchefen för gaypolisen från Överkalix. Det gjorde hon inte. Vad de har missat saker!=)


Rubiks kub

Då kan jag bocka av en nya sak på min to do list: Lösa rubiks kub.

Tid eh för lång, men oh well=) nästa gång går det säkert snabbare=)

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.568209

En kommentar om denna artikel är om hur dåligt pålästa människor är om vad som faktiskt gäller.

För de som har lite insikt om juridik så inser ganska många hur djupt vatten vissa personer är ute och simmar på.

Vore jag inte den jag vore så skulle jag nog börja fundera på att uppdatera mina trafikkunskaper.

Ett fel gör inte att någon annan får en fribiljett.

Tänk på det nästa gång ni missar en högerregel.

Dont worry be happy...

Otroligt skön låt. För tillfället är den lite svår att applicera.

Världen är otroligt grön på sitt egna speciella sätt.

Dock så finns det några orosmoln och ibland kan man ändå känna sig ensam trots omgiven av alla sina bästa vänner.

Jag vet dock att detta är alltid något som återkommer och det är något som försvinner lika snabbt.En känsla helt enkelt bara som försvinner lika fort som den dyker upp.

Idag är det dags för ett nytt läkarbesök, varit lite för många på sistone. Också något som gnager lite.

tränade igår det gick helt ok. Rodd och cykling med intervall träning som gick förvånansvärt lätt, armar och lite tri det gick.

Mer ekonomi idag, inte så trist som det låter så kanske är det ändå min grej? Dock så verkar det mesta vara min grej.

Well dags att möta domen.

Vakna lugnt nu världen.

Uppdatering.

Livet är humm speciellt... man kan nog aldrig vara riktigt säker på att något som man verkligen vill och planerar till 100% verkligen går av stapeln. Med det till lärdomens väska och medtagen på livets resa så får man nog anse sig vara en lärdom rikare, eller erfarenhet om man så vill.

Mikron rullar på, kan inte påstå att jag lagt ned alltför mycket tid på det tyvärr.

Tiden är en evig bristvara för vissa, mig inkluderad, vilket har gjort att jag nu tvingats se över mina prioriteringar och viljor här i livet och kommit till en insikt... somethings gotta go.

Eftersom jag är en person som håller det jag lovar (enligt mig själv iaf) vet att det är ett omdiskuterat ämne bland vissa. Dock har jag alldeles utmärkta argument för mina val. Planen är fortfarande en och den samma om än att den kanske nu är lite lätt utslussad på något ´år till istället, inte mig emot, den tiden har ajg all tid i världen av.

Min glädje har varit otroligt stor i veckorna två är det såhär det ska vara? Är det såhär det ska kännas?

Jag ger upp och får väl acceptera att ajg är kapitalist. Om man nu då ska bli lycklig och glad av saker. Dock så är det väldigt svårt att inte tycka om och bli glad av mitt nya surroundsystem. Tack vare det kan jag spela musik för mig själv och mina närliggande grannar och sprida den glada och braiga musik som jag lyssnar på! De behöver itne ens tacka mig för den tjänsten! jag gör det så gärna!

apropå självinsikt...

Några har det andra inte... Precis som med känslan för att göra bedömningar... vissa har fingertoppskänsla andra inte...

Det är ändå dock de som inte har det som står för den mesta underhållningen när vi andra står bredvid tittar och fasar: Sa han verkligen det?! gjorde han verkligen det han gjorde?!

Time is running out=(

Amanda Vardet...

Håhå jaja, om det är ett äkta inlägg så förstår jag varför uttrycket fjortis kom till... Gör ett Amanda Mhm.

Måste säga att C är bra mycket bättre på att imitera människans ljud än moi... och vad är det för ljud man hör i bakgrunden?! Där dog ungefär min tressevåg för det...

Jag har än en gång tagit mig i kragen och börjat gymma... och resultetet är att jag blivit svag! JAG!! 16 hantlarna kunde jag glömma och fick gå ned hela vägen till 10. Patetiskt, nu får jag ta och sätta igång igen och det rejält eller nah... vi får se.Motivation låg.

Skolan käkar upp den mesta fritiden jag har nu. Det saknas böcker och lära sig saker utan böcker och bara anteckningar är inte min grej jag behöver repetera och läsa så jag förstår och kan dra egna slutsatser. Resultat, jag får plugga satan. Måste ju dock tillägga att det går bättre än vad jag strodde att det skulle göra.

Jag tycker synd om dagens läkare. De verkar ha sjhukt mycket att göra... När jag kom in 15 minuter försenad visar det sig att det fortarande var 2 patienter före mig som inte hunnit komma in än... Jag hade flyt eftersom mitt ärende var av rutin så fick jag hoppa före och 5 minuter senare var jag därifrån. Läkarna dagens små mirakel? Jag måst e också få påpeka att jag är otroligt nöjd med min. Jag har haft många skräckupplevelser med läkare, utländska och svenska och när du hittar någon som synkar med så stick with it! Efter alla år och vändor har jag nog blivit ganska cynisk både mot läkare och "förståsigpåare". Jag är nu 26 jag har gått igenom mer skit än de flesta i min ålder, jag har varit besparad av den värsta sortens skit, men jag är inte utan erfarenhet längre som när jag var 17 och jag tar inte vilken skit som helst som de får för sig. Ingen annan än du själv är ansvarig för ditt liv och med handling kommer konsekvenser.

Well skriva mer sen

borde vara...

grymt mycket tröttare! efter att ha bestämt mig för att försöka hjälpa en vän kom jag inte i säng förrän halv två, men pigg som ett ägg nu iaf!

3 timmars föreläsning lite arbete på det och sen rock on baby!

Åh jag saknar lite av L:s fantastiska personlighet förutom när vi börjar bitcha haha!

I can still recall our last summer, when perfection met flawless=)

är det något som inte har förändrats så är det min frukostvanor.. Jag har enorma problem att få i mig frukost dels för att det inte smakar gott, men det gör ju heller ingen mat såhär åp morgonen! morr*

meva meva mezvani.

igår var ett litet bakslag jag trodde vi kommit längre än så, men tyvärr inte. Känns lite som om projektet strandat och jag förstår inte riktigt längre var det inte stämmer eller vad vi ska öva på... antar att det bara är att fortsätta. Någon gång måste det sätta sig, vet bara inte riktigt vart ag missat=( frustrerande sa finnen!

För övrigt så var min dag igår helt crazy:

föreläsning 0900-12

1330 kinesiska till 1500
1600 arbete till 1900

20 00 hjälpa vän till 2200.
23-0130 plugga och hjälpa vän.

Turbon får fan kicka in nu för jag ska hinna med att träna också!

RSS 2.0