Robert underbar Gustafsson!

Idag började mikron, jag skulle vilja ha Göran Perssons röst när jag säger det, skulle liksom ha mer förståelse för allvaret i situationen.

När vi sedan får reda på att vi ska ha en R i ämnet hör man hela salen dra en lättnadens suck=) R: är en stockholmskis någonstans från typ området Södertörn. Skönare lärare får man leta efter! Jag beskriver honom som följande: Robert Gustafsson! i sätt och röst! Så nu jäklar går lektionerna fort och lätta att lyssna på! Får se hur det slutar bara=)

Det var en lång dag, men väntade det inte en liten belöning i slutet av den mörka tunneln idag?! Jojemän det gjorde dag! Jag känner mig genast piggare, gladare och lite alertare! Friskt vågat hälften vunnet!

"its in your eyes..."

Tiden går fort när man har kul!

Tänk det slog mig häromdagen att nu är sommaren slut! Vi stod på vårt arbete och sa: Jaha nu är det snart jul och det är bara augusti... Well så är det i detaljhandel. När hösten är här så är det i stort sett dags för jul och dess kaos. Rutin i bagaget så numera går det ju ganska lugnt... värre var det första året när vi öppnade och var helt färska *skratt* vilket härligt minne det är! Då visste man att man levde!


Vad annat?! Det har uppenbarligen gått tio år sedan vi slutade högstadet... Ser väl måttligt lagom fram emot det så pass mycket att jag inte tänkte gå på den, men nu har klassen bestämt sig att dra ihop något hemma istället hos en av klasskompisen så varför inte. Får väl försöka hålla öppet i mitt schema, men viktigare saker har en tendens att köra över småsaker som en klassträff.

Vad mer? Vi säger grattis till L som numera är stolt medlem i 25 års klubben! Omåttligt stolt över henne och hennes framgångar på sistone! Återstår att se om hon kommer bli den bäste av de bästa! Hon är ett väldigt fint bevis på vad man kan uppnå med lite vilja och genom att prioritera! Festen var en överraskning i sig, en stor sådan! Vem hade kunnat tro att... Oh welll vi får se vart detta slutar, misstänker att om hon någonsin hittar vägen in hit och får reda på hur denna historia slutar så kommer hon aldrig sluta trakassera mig för detta... oh well hon har fått en liten uppvisning iaf... Får se om jag når hela vägen fram. Jag börjar bli van att få som jag vill:D

Idag var första dagen på bymmet, behöver man säga mer? Att det gick TUNGT!?! men snart är jag tillbaka i de gamla formerna... Problemet som uppstått är att jag tappat och fortsätter tappa i vikt efter att jag deffat, om det beror på de ändrade matvarnorna, förbättrad förbränning eller de extrema tider som jag jobbat är svårt att avgöra. Numera känns det iaf som att jag väger alldeles för lite, men hey sexpack 8-9 pack är ju inte helt fel=) Svårt att bygga på det bara.

Nu har jag haft mina första lektioner i kinesiska, den naturliga fallenheten för det som språk som asiat återstår att se... uttal och annat tycker läraren är bra, men det övriga lämnar mycket att önska!

Gitarrspelandet tar sig! S skulle vara stolt över mig om hon kunde höra mig spela nu:D Det lååter lite bättre kan man säga! Nästan så jag vill lära mig en ny låt nu med lite nya ackord. Även tänkt att lära mig lite piano, men i brist på plats och ett ja just det! Piano så blir det till att stjäla en keyboard av syster yster.

Tre gånger har passerat med chockvågorna. Resultatet är att jag kan gå problemfritt i några timmar, med ökad intensitet av smärta på natten och sömn. Jag ger ärligt inte talat ett ruttet lingon för det hela, men nu har jag provat det och kan bocka av det som verkningslöst. Önskar ju dock att det hade slutat på ett helt annat vis... Drömmen om friskhet överger jag aldrig, men att inte acceptera begränsningar mår ingen bra av... Så  vi gillar läget. Sparkar ju bra mycket hårdare än de flesta här i livet ändå. Med envishet, styrka, kunskap och min visdom som vapen så tar jag mig faktiskt fram ovanligt bra här i livet, men så är det mesta gjort för att byggas på framtiden. Som mina kära föräldrar sa.... Hur och vad som försiggår däruppe har vi ingen aning, men det måste ju uppenbarligen stämma eftersom du har det du har och du gör det du gör med framgång.

Jag tror mig nu har lärt mig skilja på känslan som kallas för att vara kär och förtjust eller har jag verkligen det?




My awesomeness!

Tar nya nivåer!

Genom att först få bekräftat att jag är en jäkel på att hitta bra och passande presenter: Well the gift is: att leta efter rätt present åt rätt person och ha rätt mood och rätt connectin så går det av sig självt! Det liksom stod skrivet hennes namn på det när jag kom in och den extra utsmyckningen var bara sooo Samantha! :D

Festen kom mycket sig trevlig dock var jag sjuk och är fortfarande så det har blivit ovanligt lugn vecka. Jag tackar mina giriga herrar för att jag inte var tvungen att jobba denna vecka. Så är min svit att vara på jobbet fortfarande obruten! Luftrörskatarr igen;) sprucken whiskeyröst is the shit!

Min awesomeness fick sig en törn för några helger sen och det är med största sorg i hjärtat jag fick se mig slagen för första gången på fem år... i singstar. Min (lilla?!!) älskling fyllde 26 så välkommen till klubben! ska jaga fram några bilder från dem men alla som var där har redan sett en hel del av dem på facen. Dessutom fortfarande sjuk och var inte alls sådär party. Ibland är man på topp och ibland har man huvudet bara vid molnen. Jag har ingen större ursäkt förutom att det var M:s fel! vem fan höjde volymen?!!! Helt bombsäker att det var pga det! fast å andra sidan så underprestera jag den låten med 200 poäng än en gång M:s fel. Well skulle jag förlora så var det mot henne, S, en blivande sånglärare som har sökt in med låten till sin högskola och antagligen lyssnat på den mer än mig eeeeh. Starkt kämpat och jag får gratulera henne, det är itne många som lyckats med det. Heders!

Än en gång har jag bevisat att jag är på toppen. Denna gång genom chockvågor. En (smärtsam?!!!) procedur sägs det. Nu såhär efteråt så förstår jag att världen är som den är... Gnällig, klagande och andra negativa saker. De som anser att behandlingen är smärtsam... de får ha sin åsikt så har jag min. Har 4 gånger till att gå igenom och tyvärr så ser jag nog det hela som bortkastat...

Blivit anklagad för stöld*ler* finally my bad boy reputation sprider sig! Muahaha!

chockvågor

Imorgon... det blir inte vackert och det blir inte skönt.... Funkar det så är det värt varenda sekund av smärta.

Jag har drömt om botemedel i 14 år. May this be it?

Fire!

Im hot so im on fire, burning. Självklart finns det en naturlig förklaring, sommarförkylning.

Well det värsta arbetet är över. På gott och ont, för jag gillar mina jobb, men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Så nu ska det bli skönt med lite väförtjänt vila. Vi ser starkt fram emot den 25 denna månad. Everybodys working for the weekendand the 25th.

Otroligt trevlig bad dag ala lö. Med A och C sötare par får man leta efter:D C såg lite orolig ut när jag körde:D haha kan bero på körstil och väldigt liten bil:D Snart kör A upp! grymt blir det! A i turkosbikini som får pojkarna att vrida nacken ur led. P och C med sina faboulus och gorgeous bodies vilket får flickorna och mammor att titta och le:D Damn its good to be us!

Det var någon som sade på radion att genomsnittsligt körkort kostar 13000. Well säkert sant, men det inte berättar är detaljerna, är studien gjord på hela Sverige? Ålder? kört förut? osv.

Det roligaste som inträffat  denna vecka är L:s fantastiska födelsedag och födelsedags fest! De flesta som känner mig något sånär vet hur mycket jag älskar att retas. Så efter att ha b:sat L hela dagen om att jag missat datum, ska på kräftskiva etc så befinner jag mig till slut nere på stan där jag febrilt letar efter en födelsdagspresent. Cityhandel är verkligen på väg att dö ut. Jag har verkligen inte trott att det var så illa förut, men det beror på att vi alltid har folk på lö, men övriga staden var verkligen öde. Lilla Å var stängt de stängde tre och efter att ha sprunigt på tre människor på staden så inser jag att det här kommer bli svårt. Hittar till Guldfynd, trevlig överraskning! Springer in i M:K! alltid en tröst för ett trött öga och ett trött sinne, men sin trevliga personlighet och glada humör kan hon få vem som helst på gott humör! Nästa överraskning är när jag besöker Intersport haha lycka till att hitta en present där:D Springer in I V! Mycket trevligt! har en givande samtal och springer därefter iväg mot en ny butik, nytt misslyckande, högsta fart mot Hallbergs och någon annan butik som ligger där och efter att ha fått hjälp av ett vänlgit butiksbiträde så kommer jag ut därifrån med en väldigt trevlig och fin present som jag tycker är perfekt. Det viktigaste är ju trots allt magkänslan. Borde ha fotat det.

Well efter att ha fixat allt och tagit mig ned på stan och ringt B och tagit mig in och låtit L få se på mig blir det kramkalas och efter att ha gett en fin förklaring på tanken bakom presenten.

Förkylningen tar över och det blir en tidig kväll.

Sön förkylningen har tagit över, halsen är som ett sandpapper, mina knän är som en 90 årings, och ryggen känns som en krummig gammal kärrings. Kärlek är vad det är.

var dock tvungen att handla... Åker till maxi, hög på alvedon:D och molepec, och halstabletter, survival kit:D
När jag plockat på mig allt eller en del börjar jag frossa, Försöker betala och säger tack och tt hon kan kasta kvittot och allt som kommer är en superhes, whiskeygrötig viskning och blicken som hon gav mig sa: Luffare, hög på något och nu tänker han attacker mig! Well efter att fyrat av ett av mina leenden ler hon tillbaka och säger förkyld?

Jag var även på kryssning i tors, med mina kära föräldrar. När jag väl är ledig vill jag faktiskt numera försöka umgås med dem. Så vi åkte till Åland! Pelle körde... vi tar bussen till Kapellskär äntrar båten, efter att ha blivit vilseledd av en kär far som inte kan skilja på för och akt så hittade vi till slut till aktern där soldäcket var... Pelle som rutinerad kryssare hittar snabbt sin väg till taxfree! Köper på sig lite gott att dricka och går upp igen... Sätter sig tillrätta i stolen och knäcker en kall smirre! Sätter den till sina läppar då frågan: tänkte du dricka den där?! Ja...?? But oh so no... jag hade ju helt glömt bort att jag körde in dem och ska köra hem dem så det var bara att langa över den till mina kära föräldrar som under ljudliga smackanden och AAAAAAAh drack upp dem. Trots allt en mycket trevlig dag!

För att summera dagens visheter... Någon är bätter än Ingen. Ingen har sagt att livet ska vara lätt, men inte heller svårt. Njut av tiden när det inte är svårt! Var glad och tacksam för det du har och försök att inte tänka på så mycket vad man saknar. Gör man det riskerar man att bli bitter och leva i det förgångna och det är något som man får ägna sig åt på ålderns höst. Jag undrade alltid vad farmor satt och log åt när hon slumra i sin stol och det jag kommit fram till är att hon antagligen drömde om det förgångna, äventyr och galenskaper som hon gjorde i sin ungdom och glädjen av sina söner och barnbarn. Jag tror jag vill bli som min farmor när jag blir gammal. Klar i huvudet, skälla ut sina barn fastän de är vuxna och le och vara glad trots ålderns krämpor. Jag hoppas jag blir gammal och jag hoppas jag har barnbarn, men jag kan ändå inte släppa tanken och min oro på vad jag skickar vidare i arv, ögonsjukdom, blodsjukdom och ett liv i smärta? Det är aldrig något som man önskar ett barn... eller någon annan, men jag har ju klarat mig såhär långt och enligt rykten ska min biologiska pappa ha varit blind och att jag då har synen och lever är väl ädnå ett slags tecken på att det är gener som ska fortsätta gå i arv? Oh well många år innan dessa planer kommer inträffa:D

Catch u on the flip side!

RSS 2.0